Marked:

Microchip kjøper Neuronix AI Labs

Kjøpet skal sørge for at Microchip kan levere mer intelligente kantløsninger.

Microchip Technology har kjøpt opp Neuronix AI Labs for å utvide sine muligheter for krafteffektive, KI-aktiverte kantløsninger innebygget i FPGA. Neuronix AI Labs tilbyr optimaliseringsteknologi for spredening av nevrale nettverk. Løsningen skal også muliggjøre lavere strømforbruk og størrelse og beregninger for oppgaver som bildeklassifisering, objektdeteksjon og semantisk segmentering, alt med stor nøyaktighet.

Først og fremst tenker Microchip på å integrere løsningen i PolarFire FPGA og SoC, slik at de vil kunne utvikle kostnadseffektive, storskala kant-distribusjoner av komponenter for bruk i datasynsapplikasjoner på systemer som har kostnads-, størrelses- og strømbegrensninger. I tillegg vil de får mer prosesseringskraft på lav- og mellomområde FPGAer. Det vil også bidra til kraftigere nevrale nettverk.

Kombinasjonen av Neuronix AI og Microchips eksisterende kompilatorer og programvaredesignsett gjør at KI/ML-algoritmer kan implementeres på FPGA-logikk uten behov for ekspertise på RTL eller intim kunnskap om FPGA’ens programmerbare område. Den er også designet for å tillate oppdatering og oppgradering av Convolutional neural network (CNN) på farten uten å måtte omprogrammere maskinvare.

Powered by Labrador CMS