Sponset artikkel

Team 2019 med bilene Atmos (den autonome racerbilen) og 2019 racerbilen Nova.

4Test Instrument
– Støtter neste generasjon ingeniører!

Hos 4Test Instrument er målet å hjelpe kundene våre til å lykkes. Vi vet hvordan praktisk erfaring skaper gode ingeniører, og hvordan de riktige verktøyene og instrumentene er avgjørende for å oppnå den høyeste ytelsen og tilliten til det de gjør.

«Atmos» var i 2019 andre generasjon autonom racerbil fra Revolve.

Hvert år flytter de grenser og forbedrer teknologien sin. Lage en racerbil: Ved å designe, produsere, sette sammen og teste en racerbil innen 10 måneder, får studentene verdifull praktisk erfaring innen ingeniørfag, finans, markedsføring og om å være en del av et tverrfaglig team. Bilen er 4-hjulsdrevet og helelektrisk. I 2022 bygges den 10. racerbilen i Revolves historie. Teamet har gått fra å bygge en forbrenningsracerbil, en elektrisk racerbil, til å bygge én elbil og én autonom bil per år. Nå i 2022 skal de bygge én bil som både skal fungere med fører og fullt autonomt.

Samarbeidet mellom Revolve NTNU og 4Test er det lengste sponsorskapet 4Test har hatt med noen studentorganisasjon. Gjennom årene har teamet fått tilgang til et bredt spekter av måleutstyr. Fra oscilloskop og signalgeneratorer til regenerative strømforsyninger og batteriimpedansmålere.

Ta en nærmere titt på hva revolve- teamet gjorde i 2021 med testutstyret levert av 4Test: Revolve Magazine våren 2021: issuu.com/revolventnu/docs/magazine_spring_2021_v8/30
Hjemmesiden til Revolve: www.revolve.no

Propulse NTNU – Studentrakettprosjekt

Propulse-teamet.

Propulse NTNU er et rakett-team som har som mål å gi studentene praktisk erfaring med ingeniørprosjekter. Elevene blir med på laget som en fritidsaktivitet med mål om å lære så mye de kan om raketter, teknikk og teamarbeid. Gjennom Propulse NTNU vil medlemmene få muligheter de ikke ville hatt som vanlig student, og tilføre erfaringer som vil styrke dem som ingeniører i senere prosjekter og karrierer.

Sluttproduktet når tusenvis av kilometer i timen i løpet av sekunder, og når høyere enn de høyeste fjellene, langt opp i himmelen – alt bygget av studenter på fritiden.

4Test Instrument har sponset Propulse NTNU helt siden starten, og har levert ikke bare instrumenter, men spesialkompetanse og veiledning til studentene. Arve Tokheim, vår Aerospace & Defence account manager, jobbet også med Portugal Space for å være vertskap for EuRoC’21-arrangementet (European Rocketry Challenge), og vil bli med studentene på Spaceport America Cup i New Mexico i 2023.

Linker:

Spaceport America Cup: www.soundingrocket.org/sa-cup-home
EuRoC-side: euroc.pt
Propulse NTNU: www.propulsentnu.no

Bærekraftig energiprosjekt – GridVille

Gridville-teamet.

GridVille er et teknisk prosjekt fra «Engineers Without Borders Norway» og er et nytt prosjekt fra 2021. De har som mål å designe og bygge et mikronett, slik at landsbyer uten strøm kan få sitt eget strømnett drevet av fornybar energi. Studenter som blir med på dette prosjektet får viktig innsikt og erfaring i å løse dagens energiproblemer.

Konseptmodell av løsningen.

Gridville: iug.no/gridville

Powered by Labrador CMS