Produkt:

Nye bordkabinetter fra nVent SCHROFF

nVent SCHROFF RatiopacPRO Style bordkabinetter lover rask og enkel tilpasning av kabinetter for test- og måleapplikasjoner.

Publisert
Kabinettene byr på mange tilpasningsmuligheter.
Kabinettene byr på mange tilpasningsmuligheter.

Ideell for test- og måleutstyr eller laboratorieinstrumenter, tibyr RatiopacPRO Style-plattformen tusenvis av standard konfigurasjonsalternativer for å møte design- og beskyttelseskrav raskt og enkelt, i tillegg til å være kostnadseffektivt, sier distributøren Etm4u i en pressemelding. Porteføljen utnytter kvaliteten og konstruksjonen til nVents standard SCHROFF RatiopacPRO-kabinett som har vært på markedet i mer enn 20 år.

RatiopacPRO Style kommer i varianter fra en høyde på 2 U til 6 U, bredde på 28 HP til 84 HP og dybde på 255,5 til 415,5 mm. Brukere kan velge en av 220 standard RatiopacPRO Style-kabinetter, eller de kan lage sitt eget design ved å bruke RatiopacPRO Style-konfiguratoren, og velge fra et bredt utvalg av rammer, innlegg, panel, farger og trykte overflatealternativer. De kan også legge til funksjonalitet som avtagbare gummilister for støt og overflatebeskyttelse. I tillegg kan RatiopacPRO Style utstyres med lengre håndtak for å lette transport eller med korte profiler for laboratoriebruk.

Kabinettets utstikkende front- og bakrammesikringskoblinger sørger for beskyttelse av elektroniske komponenter. RatiopacPRO Style følger Euroboards IEC 60297-spesifikasjoner, samt individuelle elektriske eller mekaniske komponenter festet til en monteringsplate. Det kan pares med en rekke andre nVent-løsninger.

Designalternativer og tilpasninger kan gjøres via nVent SCHROFFs online konfigurator.

 

Powered by Labrador CMS