Embedded World:

ICer for sikker autentisering

Microchip med seks nye sikkerhetsfokuserte produkter for å optimalisere og skalere innvevd sikkerhet i et bredt spekter av industrier.

Publisert

Sikkerhet i innvevde systemer fortsetter å ha høy prioritet, og utviklere trenger kontrollerte, brukervennlige og kostnadsoptimaliserte sikkerhetsløsninger som er i samsvar med bransjens beste praksis. For å gi arkitekter omfattende innvevde sikkerhetsløsninger, kunngjør Microchip Technology nå at de har utvidet sin portefølje av sikre autentiseringsenheter med seks nye produkter i CryptoAuthentication og CryptoAutomotive IC-familiene som oppfyller Common Criteria Joint Interpretation Library (JIL) med høyt klassifisert sikker nøkkellagring og støttesertifiserte algoritmer som er i samsvar med Federal Information Processing Standard (FIPS).

Denne porteføljen med sikre autentiseringsenheter skal senke barrieren for å komme i gang, og gjør det mulig for utviklere av produkter til nye segmenter og applikasjoner å implementere pålitelig autentisering for å forhindre forfalskning, forbedre kvalitetskontrollen og sikre brukeropplevelsen. Ettersom forfalskninger blir utbredt i mange bransjer, er nødvendigheten av å implementere et innvevd tillitsnivå i mange design kritisk, ifølge Microchip.

Komponentene støttes av Trust Platform Design Suite, et dedikert programvareverktøy som brukes til å integrere disse ICene med Microchips sikre nøkkelleveringstjeneste. Den skalerbare tjenesten gjør det mulig å skaffe kryptografiske eiendeler for prosjekter av praktisk talt alle størrelser, alt fra titalls enheter til storskala distribusjoner på tvers av en rekke bransjer, som forbruker- og medisinske engangsartikler, økosystemer for biler og industritilbehør, trådløs lading og datasentre.

- Designere av kostnadssensitive applikasjoner som kan ha hatt begrenset eller ingen sikker autentisering, kan nå legge til denne kritiske funksjonen ved å bruke disse nyhetene i sikkerhetsporteføljen vår, sier Nuri Dagdeviren, direktør for Microchips forretningsenhet for sikker databehandling.

Microchip har lagt til fem nye produkter i sin eksisterende portefølje av CryptoAuthentication ICer. Disse ICene er maskinvarebasert sikker lagring som er ment å holde hemmelige nøkler skjult for uautoriserte angripere:

· ECC204: ECC-P256 signatur- og Hash-basert Message Authentication Code (HMAC)

· ECC206: To-pinns parasittisk effekt, ECC-P256 signatur og HMAC

· SHA104: Klient SHA256 MAC

· SHA105: Vert SHA256 CheckMAC

· SHA106: To-pinns parasittisk effekt og klient SHA256 MAC

Den sjette nye enheten er designet for bilmarkedet. TA010 med ECC-signatur og HMAC er en AEC-Q100 Grade 1-kvalifisert CryptoAutomotive IC som gjør det mulig for OEM-er å implementere sikker autentisering i designet uten å kreve kostbare modifikasjoner og for å møte sikkerhetskrav for fremtidige generasjoner av kjøretøyene deres.

Microchips sikkerhetsprodukter skal være kompatible med enhver mikroprosessor (MPU) eller mikrokontroller (MCU) og kan brukes som tilleggskomponenter til Microchips AVR MCUer og Arm kjernebaserte MPUer og MCUer. Disse sikre autentiserings-ICene gir kundene en allsidig løsning som overholder fremvoksende industristandarder og -praksis.

Utviklingsverktøy

De nye ICene for sikker autentisering er støttet av Microchips Trust Platform Design Suite, MPLAB X Integrated Development Environment (IDE), produktspesifikke evalueringskort og CryptoAuthLib bibliotekstøtte.

Powered by Labrador CMS