Embedded World:

Sikrere NFC-forbindelse

NXPs nye sikre kommunikasjons-MCU skal muliggjøre raskere og sikrere NFC-autentisering.

Publisert Sist oppdatert

Monolittisk sikker, tilkoblet MCU-løsning kombinerer en full NFC-leser, en tilpassbar Arm Cortex-M33 MCU og en komplett sikkerhetsverktøykasse for å bidra til å levere raskere og sikrere NFC-autentisering. Dette er hva NXP Semiconductors tilbyr når de nå lanserer PN7642, en énbrikkeløsning som integrerer en kundespesifiserbar MCU, en NFC-leser og SESIP-Level 2 sikkerhet, tiltenkt alt fra fysisk adgangskontroll til produktautentisering, sikker identitetsverifisering og andre bruksområder for NFC.

NFC-teknologi er blitt en viktig teknologi for å sikre autentisering, enten det er å bekrefte at personen som står ved inngangsdøren har fått tilgang av huseieren, eller bekrefte at forbruksmateriellet som er satt inn i en medisinsk enhet er godkjent for bruk med den enheten. - NFC er blitt et viktig element for sikker autentisering, for både mennesker og varer, bekrefter Alasdair Ross, ansvarlig for NFC IoT Security, NXP. - Ved å kombinere en tilpassbar MCU med en NFC Forum-sertifisert NFC-løsning og en komplett sikkerhetsverktøykasse, gjør PN7642 det enklere å integrere NFC-teknologi i nye eller eksisterende sikre autentiseringsløsninger, mener han.

PN7642 inkluderer en NFC Forum-sertifisert NFC-leser med 2W utgangseffekt. Den integrerte Arm Cortex-M33 MCUen inkluderer 180 kB flash, 20 kB RAM og et rikt sett med styre- og vertsgrensesnitt. Produktet inkluderer SESIP-nivå 2-sertifisering, komplett sikkerhetsverktøykasse, kryptoakseleratorer og sikker nøkkellagring, alt støttet av programvare.

Mer informasjon om produktet her.

Powered by Labrador CMS