Nye skap for hygieniske forhold

Hammond med nye skap i rustfritt stål med IP69/IP69K tetningsgrad samt robuste trykknapper for maskin- og prosesstyring.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Hammond Electronics’ nye HYJ serie med IP69/IP69K 304 skap i rustfritt stål skal være designet for bruk i produksjonsområder der det er viktig å opprettholde hygienestandarder og unngå opphopning av forurensninger. De tåler vanlig nedvasking med høy temperatur og trykk, og det skal ikke være noe skittfeller der forurensninger kan samle seg. Mer om hygienske skap finner du her: https://www.hammfg.com/hygienic.

Familien er i utgangspunktet tilgjengelig i fem størrelser fra 202 x 124 x 102 til 416 x 338 x 203 mm. Det symmetriske, rektangulære designet betyr at enhetene kan monteres både vertikalt og horisontalt. Alle sidene er avrundt for å sikre at vann raskt renner av etter spyling, og en «superglatt» overflate skal hindre vannansamling. Det er ingen slissede skruehoder, kvartsvingslåser eller sveisede monteringsbraketter som kan være vanskelig å rengjøre; frontdekselet er festet til chassiset med sprekkefrie sekskantbolter utstyrt med en ekstern silikonskive.

Den utpreget blåfargede pakningen er tilpasset over kantene og kan enkelt fjernes for rens eller utskifting.

Samtidig lanserer selskapet trykknappfamilien HYPB for maskin- og prosesstyring. Disse er tilgjengelige med 22,5 eller 30,5 mm hull, arrangert i en enkelt rad med en, to, tre eller fire hull, to rader med fire hull, eller to rader med seks hull.

Powered by Labrador CMS