Fagtreff og utstilling:

EIF-utstillingene er viktige - og ikke minst rimelige å være med på for medlemmene, mener EIF-formann Kurt Johnsen, EC Partner AS.

EIF viste seg frem i Trondheim

Elektronikk Industri Foreningen – EIF – var på plass med utstilling på Scandic Lerkendal denne uken.

Publisert Sist oppdatert

Det vil si, en liten navneendring er det blitt: Nå heter det "Fagtreff og utstilling". Ettersom utstillingen også har fått en aldri så liten seminardel. Med i Trondheim var også de nyeste EIF-medlemmene, Codico GmbH og JFKnudtzen AS.

Bruce McKibben fra Macaos kunne introdusere nye muligheter for enkel og rimelig in-circuit test av kretskort.

- Vi mener disse arrangementene er viktige, og har jobbet for å prøve å revitalisere dem litt, sier styreleder i EIF, Kurt Johnsen fra EC Partner. – Blant annet dette med foredrag som går parallelt med utstillingen. Og det virker som disse har trukket endel folk, fremholder han.

Faktisk var det riktig noen kanoner blant foreleserne, slik som Endre Rindalsholt fra Nordic Semiconductors («Fra David til Goliat») og Vegard Wollan fra TouchNetix («En reise i norske chip-innovasjoner»). Med flere.

Det krever jo sitt å hanke inn sånne folk hver gang – ikke minst når det mer eller mindre er «dugnadsbasert». Men at det øker interessen er på det rene. For ellers blir ikke utstillingen akkurat rent ned av besøkende, og det er synd, ettersom man her kan møte leverandørene og gjerne få informasjon som ikke er tilgjengelig andre steder.

Fortsatt er det god spredning av utstillere, fra komponenter til instrumentering, elmek, systemer, batterier, mønsterkort og produksjon.

Neste EIF Fagtreff og Utstilling finner sted 7. november, i Forskningsparken i Oslo.

Øyvind Bakke (t.v.) og Thomas Olaussen fra Link Nordic kunne registrere en jevn, om ikke voldsom, strøm av besøkende. Selskapet har gjort det bra med produkter innen alt fra krystallkomponenter til skjermteknologi. Et interessant, nytt agentur er IMU-leverandøren Xsens.
Kompakte kraftforsyninger er etterspurt i alle slags applikasjoner. Tore Spildrejorde var på plass for XP Power.
Powered by Labrador CMS