GaN-teknologi:

Codico og Innoscience i GaN-samarbeid

Innoscience tar inn distributøren Codico som «design-inn» partner i GaN-prosjekter fra start til produksjon.

Publisert

Innoscience Technology, som har spesialisert seg på høyytelses, lavkostnads, gallium-nitrid-på-silisium (GaN-on-Si) kraftløsninger, har kunngjort en distribusjonsavtale med Codico GmbH, som skal dekke alle europeiske land.

CODICO er en forkortelse for «The Component Design-In COMPANy», og selskapet understreker at det er design-inn-aktiviteter som skiller det fra andre distributører. Dette er et uavhengig, privateid selskap med hovedkontor nær Wien i Østerrike, produktkompetansesentre i München (Tyskland), Treviso (Italia) og Stockholm (Sverige), og totalt sett 43 kontorer i 12 land. De tilbyr teknisk støtte fra den første utviklingsfasen til sluttproduktet, for en rekke aktive, passive og elektromekaniske elektroniske komponenter av høy kvalitet.

– De fleste kunder er bare i starten av reisen med GaN-produkter, og selv om komponentene er robuste, pålitelige og enkle å bruke, vil designere trenge mye teknisk støtte når de går over fra silisium til disse WBG-komponentene, uttaler Dr Denis Marcon, Innosciences daglige leder, Europa. – Vi er sikre på at Codico er i stand til å tilby den tekniske ekspertisen som kreves for å gjøre det mulig for kundene våre å høste fordelene GaN tilbyr, fremholder han.

– Innoscience tilbyr både diskrete (InnoGaN) og integrerte (SolidGaN) GaN-kraftløsninger og er posisjonert til å bli verdens største dedikerte GaN-produsent med to 8-tommers silisiumfabrikker som allerede er i produksjon, sier produktsjef Thomas Berne i Codico. – Med Innoscience om bord styrkes planene våre om å vokse i våre målsegmenter industri, fornybar energi og e-mobilitet, sier han.

Powered by Labrador CMS