Kunstig intelligens:

Illustrasjonsfoto: NVIDIA GB200 NVL72.

Først ute med ende-til-ende KI-løsning

Dell Technologies og NVIDIA lanserer nå bransjens første ende-til-ende KI-løsning som dekker alt fra kant til sky. Med den nye løsningen skal det bli enklere for virksomheter å øke adopsjonsraten av nye KI-løsninger.

– Bedriftene leter etter bedre og enklere måter for raskt å implementere nye KI-løsninger på, og det er presis det vi nå kan tilby dem. Sammen med NVIDIA kan vi tilby virksomhetene ferdige teknologiløsninger som sømløst integrerer data, og strømlinjeformer utviklingen av nye skreddersydde GenAI-modeller, sier Michael Dell, gründer og CEO for Dell Technologies

For de som bruker disse KI-løsningene vil samarbeidet skape helt nye muligheter for effektivitet og produktivitet, blant annet gjennom:

  • Dell KI Factory med NVIDIA - bransjens første ende-til-ende løsning som integrerer Dells kapasitet innen data, datalagring,programvare og tjenester, med NVIDIAs avanserte KI-infrastruktur og programvarepakke, støttet av et høyhastighetsnettverk. KI Factory transformerer sømløst data til verdifull innsikt og støtter et bredt utvalg av KI-applikasjoner.
  • Væskekjølt arkitektur på racknivå basert på NVIDIA GB200 Grace Blackwell Superchip legger grunnlaget for en økning i ytelse for selskapets KI-arbeidslaster
  • Dell PowerEdge XE9680-server vil støtte nye NVIDIA GPU-modeller, inklusivt NVIDIA HGX B200 Tensor Core GPU som forventes å øke KI-ytelsen med 25 ganger sammen med reduserte totale kostnader for eierskap(TCO)
  • GenAI-løsningen Retrieval-Augmented Generation(RAG) - en helt ny pre validert fullstack-løsning som øker adopsjonsraten på nye KI-løsninger ved å implementere og administrere RAG. og forbedrer kvaliteten på GenAI-modeller.
  • GenAI-løsningen Model TrKIning tilbyr prevalidert fullstakk-løsning for de organisasjoner som ønsker å bygge egne skreddersydde og domenespesifikke modeller.
  • Dell Data Lakehouse er nå tilgjengelig globalt og hjelper organisasjoner med å finne, bearbeide og analysere data på ett sted i hybrid- og multisky-arkitektur.

 – Sammen med Dell kan vi nå gi virksomhetene flere valg i implementeringen av GenAI slik de oppnår optimal utnyttelse av egne data. Vi har samarbeidet med Dell i flere år, og vår felles målsetting om å støtte opp under GenAI-initiativer har aldri vært sterkere. Vårt fokus ligger fullt og helt på å tilby bedriftene skreddersydde KI-applikasjoner som driver lønnsomhet, sier Jensen Huang, grunnlegger og VD hos NVIDIA

Dell Professional Services for GenAI utvides for å bistå kundene med integrering, sikring og administrasjon av førnevnte løsninger for rask verdiskaping. Dells implementeringstjenester inneholder muligheter for å motta den nye RAG-løsningen, modell-trening, Dell Data Lakehouse i tillegg til en helt ny tjeneste for GenAI-datasikkerhet som skal hjelpe kundene med å vurdere og redusere risiko.

– I dag eksperimenterer mange bedrifter med KI, men det finnes fortsatt mange utfordringer som må løses før man får reell avkastning på investeringene som gjøres. Det handler både om juridiske spørsmål men også om regeloverholdelse og datakvalitet. Nye løsninger som Dells generative KI-løsninger med NVIDIA øker adopsjonsraten for KI og dermed tilliten til teknologi og kapasitet, forteller Dave Vellante, sjefsanalytiker, theCUBE Research.

Powered by Labrador CMS