Sikkerhet:

Strømfordeler med datasikring

Enerigstyringsselskapet Eaton har lansert nye løsninger som hjelper bedrifter med å møte kravene til informasjonssikkerhet.

Strømfordelingsenheten Rack PDU G4 og nettverkskortet Gigabit Network-M3 er utviklet for økt systemsikkerhet og forretningskontinuitet slik det kreves av for eksempel datasenterindustrien.

– Utfordringer og trusler om cybersikkerhet fortsetter å øke i de fleste former for nettverkstilkoblet utstyr. Eaton er klar til å kjempe mot kriminelle innen informasjonssikkerhet og hjelper kundene med å holde seg trygge med nye beskyttelsesmetoder, sier Eatons produktsjef Sami Hartikainen i en pressemelding.

Strømfordelingsenhet Rack PDU G4

Strømfordelingsenheten Rack PDU G4 skal ifølge Eaton være ekstremt sikker og skal kunne sørge for en betydelig økning i nettverks- og strømredundansen, serverkapasiteten og operasjonsfleksibiliteten. G4-modellen kan administrere og måle strømforbruket til opptil 48 plugger. Nøyaktigheten for å måle ampere, volt og watt er 1 %.

– Tradisjonelt har IT-eksperter i datasentre måttet gjette seg til hvor mange C13- (10 A) og C19-plugger (16 A) som trengs. Med C39-pluggene til Rack PDU G4 kan både C14 og C20 strømledninger kobles trygt til produktet. I tillegg har produktet et innebygd festesystem og en låsemekanisme som holder strømledningen på plass, sier Hartikainen.

G4 styrker nettverksredundansen med to Gigabit Ethernet-grensesnitt, som gjør at opptil 32 strømdistribusjonsenheter kan kjedes sammen. Én strømfordelingsenhet kan brukes til å starte en annen nettverksadministrasjons- og kontrollmodul hvis en av modulene svikter.

– Alle enheter koblet til nettverket er populære mål for cyberangrep. Rack PDU G4-enheten hjelper med å beskytte servere mot hacking og andre forstyrrelser. Hele produktlinjen vil motta informasjonssikkerhetssertifikater UL 2900-1 og IEC 62443-4-2 senere i vår, legger Hartikainen til.

Nettverkskort

Network-M3-nettverkskortet inneholder nye funksjoner som skal møte behovet for informasjonssikkerhet. Overvåkings- og alarmfunksjonene til nettverkskortet gir verdifull informasjon om strømforbruk og støtter IT-avdelingens mulighet til å overvåke og administrere systemer etter hvert som sikkerhetsbehovene utvikler seg.

Network-M3 arver nøkkelfunksjonene sine fra Network-M2 nettverkskortet, som var det første UPS-kortet på markedet utstyrt med informasjonssikkerhetssertifikater UL 2900-1 og IEC 62443-4-2.

Funksjoner til Network-M3:

  • Chain of trust-kryptering og sikker oppstartsfunksjon for å forhindre at Gigabit NIC er sårbar for nettverksangrep. Oppdateringer er også gratis for brukere.
  • En konfigurerbar brannmur som gir ekstra beskyttelse for å beskytte Gigabit NIC og UPS eller PDU mot uautorisert tilgang og dataangrep.
  • Fjernlagring av sikkerhetsnøkler gjør enheten manipulasjonssikker selv i tilfeller av fysisk innbrudd.
  • Zero Touch- betjening og automatiske funksjoner øker konfigurasjonen av enheten betraktelig, noe som sparer tid i store distribusjoner.
  • 10/100/1000 Mbps støtte for allsidig kompatibilitet.
  • Sertifikatadministrasjon gjør det enklere å opprette og distribuere digitale sertifikater til flere enheter.

 I tillegg til innebygd nettverksbasert overvåkingskapasitet og varsler, kan Network-M3 NIC integreres med Eatons Brightlayer datasenterprogramvare, slik at IT-team kan strømlinjeforme driften og forberede seg på fremtidige behov.

 

Powered by Labrador CMS