EC-konferansen:

Samarbeid og Chip Act Norge

7. mars inviterer Electronic Coast til den årlige EC-konferansen som i år har to tema: «Chip Act Norge» og «Samarbeid som konkurransekraft».

Publisert

Ifølge Electronic Coast er tema tenkt som en samlende kraft for innovasjon og fremtidig vekst i vår sektor, og de har valgt å dele konferansen i to deler for å speile bredden og dybden i de mulighetene og utfordringene vi står overfor.

Les også: Norges største teknologiregion kommer med et nødrop: Studieavgifter truer vår fremtid

Chip Act

Konferansen åpner med Chip Act Norge som skal omhandle leveringssikkerhet av mikrobrikker i Europa, og Norges mulige rolle. EC har fått svært sentrale personer til å presentere sine syn på dette – mildt sagt – aktuelle tema: Magnus Pedersen, Nordic Semiconductor; Ralph Bernstein, SINTEF Digital/NorFab; Ole Henrik Gusland, USN/IMS/NorFab; Øyvind Sedivy, Norautron og Håkon Haugli, Innovasjon Norge.

Sesjonen avsluttes med en paneldiskusjon.

Samarbeid

Samarbeid for bærekraft som er del to i dagskonferansen, har også god tyngde når det gjelder bakgrunn for hva tema handler om:

Anne Strømøy, Fylkesordfører; Bjørn J. Bellaris, NITO; Merete Berdal, Jotron; Lene Løvdal, Egalia og Daryl Powell, SINTEF Manufacturing. Denne sesjonen blir også avsluttet med en paneldiskusjon.

Dagen, torsdag 7. mars, starter med registrering 08:30 og skal være ferdig 15:25 etter en oppsummering. Stedet er Thon Hotel Horten.

Påmelding og mer informasjon: https://www.electroniccoast.no/2023/12/15/ec-konferansen-2024-samarbeid-som-konkurransekraft/

Powered by Labrador CMS