IoT:

Utvider Bluetooth-tilbudet kraftig

Microchip utvider sitt trådløse utvalg med 12 nye produkter som skal senke barrierene for Bluetooth-integrasjon for designere på alle ferdighetsnivåer.

Publisert

Systemdesignere møter mange barrierer når de legger til Bluetooth-funksjonalitet i produktene sine, fra ferdighets- og ressursbegrensninger til budsjettbegrensninger til press fra time-to-market og til utfordrende ytelses- og integrasjonskrav. Det har Microchip tenkt å gjøre noe med.

Nærmere bestemt har de utvidet sin Bluetooth Low Energy-portefølje med 12 nye produkter, rettet mot å gi designere et omfattende utvalg av muligheter for å takle deres individuelle utfordringer, og effektivt redusere barrierer på tvers av design som spenner fra de enkleste til de mest avanserte. Disse tilleggene inkluderer den RF-klare WBZ350-modulen og PIC32CX-BZ3 SoC som ifølge selskapet tilbyr det laveste inngangspunktet tilgjengelig for å integrere en Bluetooth Low Energy-mikrokontroller (MCU) i produktdesign. For en liste over alle 12 produktene se Microchips Bluetooth Low Energy nettside.

– Muligheten for å velge blir stadig mer kritisk når du legger til Bluetooth i alle typer produkter. Utviklere trenger alternativer og muligheten til å bytte mellom dem ettersom ferdighetene og applikasjonsbehovene deres utvikler seg, sier Rishi Vasuki, direktør for Microchips forretningsenhet for trådløse løsninger. – Ingen andre leverandører lager et Bluetooth Low Energy-produkt som er så enkelt å bruke som plug-and-play-modulene våre, eller som gir den samme bredden av utvalg for mer avansert design, hevder han.

I tillegg til sine Bluetooth MCUer, introduserte de plug-and-play-modulen RNBD350  som skal redusere kostnads- og kompleksitetsbarrierene for å integrere Bluetooth Low Energy-tilkobling i produktdesign. Disse modulene hevdes å minimere tiden, kostnadene og ingeniørressursene som kreves for RF-designoptimalisering, regulatorisk sertifisering og programvareutvikling. For erfarne ingeniører som leter etter mer fleksibilitet, tilbyr Microchip robuste trådløse, multi-protokoll MCU System-on-Chip (SoC) alternativer.

Eksempler på applikasjoner for Microchips Bluetooth Low Energy-komponenter inkluderer IoT smarthus- og byggesystemer, industrielle IoT-løsninger (IIoT) og bildesign.

Utviklere kan også benytte seg av Microchips ekspanderende trådløse portefølje for ende-til-ende-løsninger. Porteføljen tilbyr en rekke produkter innen populære trådløse teknologier som Wi-Fi®, Zigbee, Thread og sub-GHz som er designet for å fungere sømløst med Bluetooth-porteføljen.

Utviklingsverktøy

Microchip supplerer produktene med et omfattende tilbud av utviklingsverktøy, programvare og mobilapp-kildekode for iOS- og Android-plattformer, byggeblokkmoduler applikasjonseksempler og demoer, sammen med gratis designsjekktjenester, for å komme raskt i gang med produktutvikling.

Powered by Labrador CMS