Bilelektronikk:

IAR-støtte for motorstyringskrets

IAR øker motorstyringskapasiteten og avdekker omfattende støtte for NXPs S32M2 motorstyringsløsning

Publisert

IAR, det svenske selskapet som leverer programvare og tjenester for innvevd utviklingsarbeid, leverer nå full støtte for den nylig introduserte S32M2 motorstyringsløsningen fra NXP Semiconductors.

Dette siste tilskuddet til NXPs S32 dataplattform for kjøretøy skal tillate høy motoreffektivitet for programvaredefinerte elektriske kjøretøy, noe som resulterer i redusert støy i kabinen, forbedret passasjerkomfort og andre fordeler på tvers av karosseri- og kontrollapplikasjoner. Den komplette IAR Embedded Workbench for Arm, med sine kraftige kompilator- og feilsøkingsløsninger, er nå tilgjengelig for programvareutviklere for bilindustrien som jobber med de nye S32M2-enhetene.

S32M2 beskrives som en svært integrert system-i-pakke-løsning basert på Arm Cortex-M mikrokontrollerkjerner. Selv om den er fullstendig programvarekompatibel med NXPs S32K MCU-produkter, legger den nye serien til høyspennings analoge funksjoner og høy effektivitet for kjøretøyapplikasjoner som pumper, vifter, soltak og seteposisjon, beltestrammere eller bagasjeromsåpnere.

Systempakken integrerer videre bilkvalifiserte og applikasjonsfokuserte funksjoner som spenningsregulatorer som opererer direkte fra en 12V bilbatteriforsyning, fysiske kommunikasjonsgrensesnitt (LIN eller CAN FD), MOSFET-portfordrivere for motorkontroll og ikke-flyktige minne (fra 128KB til 1MB) for å redusere det totale antallet komponenter. Dette gjør det mulig for OEM-er å redusere fotavtrykket for kretskort, minimere designrisikoer, kutte stykklister og akselerere time-to-market, heter det.

Powered by Labrador CMS