Sensornettverk:

Norsk sensorsamarbeid

Disruptive Technologies inngår nytt partnerskap med BLDNG.ai.

Publisert

Disruptive Technologies er et norskeid selskap som har utviklet en av verdens minste sensorer. Kundene trekker frem at sensorene er enkle å sette opp, bruke og vedlikeholde. Sensorene settes opp med solid tape, og har opp til 15 års batteritid, som gjør tilgang på bygningsdata enda enklere. BLDNG.ai sin plattform tar imot dataen, behandler og rapporterer så kundene får enda bedre innsikt og data fra eiendommen sine, heter det i en pressemelding fra de to selskapene.

Nils Morten Ringheim, Disruptive Technologies.

BLDNG.ai er heleid av Telenor Group, og tilbyr en proptech-plattform som samler, behandler og rapporterer data. Data benyttes deretter som beslutningsgrunnlag for leietagere og eiendomsaktører for optimalisering av areal og drift.

– BLDNG.ai har meget høy kunnskap om dataanalyse. Det sammen med verdensledende sensorer fra Disruptive Technologies gir våre kunder stor verdi i form av meget innsiktsfulle og gode visuelle rapporter. Drifts- og beslutningsdata basert på fakta, ikke synsing, sier salgsdirektør Nils Morten Ringheim i Disruptive Technologies.

Oslo Kommune, Bydel Nordstrand har startet testing av sensorer for rekvisitastatus. – Målet er mer oversikt og større effektivitet knyttet til bestillingsrutiner og ikke minst skape en forutsigbarhet . Vi ser mange bruksområder for løsningen og BLDNG ser mulighetene der bydelen har et behov.” sier Kjell Skrefsrud, Teamleder – Avdeling utvikling og organisering.

Magne Gabrielsen, BLDNG.ai.

– Partnerskapet med Disruptive Technologies åpner opp et bredere tilbud til kundene. Kunder som allerede har oppdaget og tatt i bruk Disruptive Technologies sine sensorer, kan videreføre og verdiøke denne investeringen ved å koble de til BLDNG.hub. Med dette får de markedets beste digitale arbeidsplass-analyse. Nye kunder kan løse mange av sine “use-case” med Disruptive Technologies sensorer, i kombinasjon med de andre samarbeidspartnerne og løsningene som allerede er integrert med oss, sier CPO, Magne Gabrielsen i BLDNG.ai.

 

Powered by Labrador CMS