NOTEs fabrikk i Kina stanses midlertidig på grunn av covid

NOTEs fabrikk i Kina har så langt ikke hatt et tilfelle av Covid-19. Nylig ble det imidlertid konstatert at en ansatt hadde vært i kontakt med en covid-positiv slektning.

Publisert Sist oppdatert
Fabrikken i Tangxia, Kina, er midlertidig stengt, men forventes å være i gang igjen neste uke.
Fabrikken i Tangxia, Kina, er midlertidig stengt, men forventes å være i gang igjen neste uke.

I tråd med lokale myndigheters vernetiltak skal fabrikken settes i karantene, noe som vil umuliggjøre produksjon i hvert fall frem til fredag 18. februar. Obligatoriske PCR-tester av alle ansatte er utført uten anmerkninger. NOTE fortsetter å iverksette nødvendige beskyttelsestiltak i samarbeid med lokale myndigheter.

Selskapet melder at de, som i tidligere år og som et føre-var-tiltak i forbindelse med det nylig avsluttede kinesiske nyttåret, økte lageret av kritiske komponenter for å lette oppstart av produksjon, heter det i en pressemelding.

– I forbindelse med vår Q4-rapport forventer NOTE en fortsatt meget sterk utvikling med en salgsvekst i første kvartal i år på rundt 50 prosent. Til tross for den nye covid-relaterte utfordringen i vår fabrikk i Kina, tror vi fortsatt at dette er fullt oppnåelig, sier Johannes Lind-Widestam, og administrerende direktør i selskapet.

Powered by Labrador CMS