Sensorer:

Telemecanique har levert sensorer i over 90 år.

Yageo kjøper Telemecanique Sensors

Yageos oppkjøp av Telemecanique Sensors gir selskapet en plattform for å styrke sin virksomhet i Norden og globalt.

Publisert

Komponentprodusenten Yageo kjøper Telemecanique Sensors, som er en del av Schneider Electric.

Christian Balle.

– Dette er gode nyheter for Telemecanique Sensors i Norden. Som en del av Schneider Electric har vi virkelig utviklet oss positivt i Danmark og Norden, og nå får vi enda flere ressurser og spesialkompetanse. Samtidig vil vi fortsette å bruke vårt merkevarenavn og opprettholde de kvaliteter og verdier som kundene forventer av oss, sier Christian Balle, klyngeleder, Nordics & Baltic, Telemecanique Sensors.

Med over 90 års erfaring er Telemecanique Sensors kjent for å levere høykvalitets sensorteknologi til en rekke ulike industrier.

Etablerer nordisk kundesenter

Telemecanique Sensors vil også styrke sin tilstedeværelse i Norden ved å etablere et nytt lokalt kundesenter for å sikre enda mer effektiv kundeservice fra lokale eksperter innen sensorteknologi. Samtidig vil oppkjøpet optimere og forenkle selskapets forsyningskjeder, noe som skal føre til raskere prosesser og leveranser.

– Vi er på en positiv kurs. I løpet av det siste året har vi doblet antall ansatte i Norden, og vi fortsetter å rekruttere for å kunne tilby den beste spesialistsupporten til våre kunder, sier Christian Balle.

Selskapets produkter vil fortsatt være tilgjengelige gjennom nåværende kanaler.

 

Powered by Labrador CMS