Sevendorf tilbyr en rekkevidde som er opptil fire ganger lengre enn konvensjonelle elektriske droner.
Sevendorf tilbyr en rekkevidde som er opptil fire ganger lengre enn konvensjonelle elektriske droner.

KVS Terratec kjøper droneselskapet Sevendof

KVS Terratec har kjøpt opp teknologiselskapet Sevendof som bygger langdistanse droneinfrastruktur for industrielle formål.

Publisert

Denne avtalen vil øke selskapets konkuransekraft betydelig innen et hurtig voksende marked hvor ubemannede systemer i stadig økende grad anvendes til kartlegging og inspeksjonsformål, heter det i en pressemelding torsdag.

Sevendof ble grunnlagt i 2016 og har hatt som visjon å lage et unikt langdistanse dronesystem med lang rekkevidde som kan utføre komplekse flyoppdrag autonomt. Deres løsning, en plug-in hybrid drone, tilbyr en rekkevidde som er opptil fire ganger lengre enn konvensjonelle elektriske droner.

Begge selskapene deler en felles visjon om å utfordre grensene innen ubemmanet droneinspeksjon og bringe industrien til nye høyder. Denne sammenslåingen av ressurser og teknologi styrker KVS Terratecs posisjon betydelig og kommer den internasjonale kundebasen til gode. Samtidig tar Sevendof-teamet med seg unik erfaring med å bygge høyteknologiske robotsystemer. Ved å benytte seg av den lengre rekkevidden til Sevendofs hybrid drone, har KVS Terratec potensialet til å mer enn doble den produksjonen fra deres ubemannede operasjoner.

Powered by Labrador CMS