Tid for hage:

Aspire-serien: Åpner for (et øyeblikks) ryddighet i garasjen/uthuset.
Aspire-serien: Åpner for (et øyeblikks) ryddighet i garasjen/uthuset.

Ett batteri for alle hageredskaper

Er du en kombinasjon av hage-entusiast og gadget-frik så er dette noe for deg.

Publisert

Det nærmer seg den delen av året da hagen ikke lenger steller seg selv. Husqvarna benytter anledningen til å lansere Aspire, en ny serie batteridrevne hageredskaper med smart oppbevaring.

Serien skal være designet for å møte de spesifikke behovene til de med mindre hager. Resultatet er ifølge produsenten en serie hageredskaper som er både enkle i bruk, sammenleggbare og plassbesparende, uten å gå på kompromiss med kraft og ytelse. Husqvarna Aspire har et design i sort, med en kompakt oppbevaringsløsning som sikrer at selv et hageskur ser pent og ryddig ut med disse produktene lagret (helt til man fyller opp med alle de andre greiene man skal ha plass til).

Dette er vel å merke Husqvarnas første produktserie som er en del av batterialliansen «Power for All». Dette betyr at batteriene kan brukes til et stort antall andre produkter fra de ti andre varemerkene som er en del av «alliansen».

Serien består av en robotgressklipper, gressklipper, gresstrimmer, grensag, hekksaks og blåser, samt et veggmontert oppbevaringssystem.

Oppbevaringsløsningen består av et sett med tilpassede kroker til hvert produkt samt en oppbevaringsskinne og hylle for å feste direkte på veggen. Dette gjør det mulig å lagre produktene på minst mulig plass.

Aspire er Husqvarnas første serie som er kompatibel med 18V Power for All Alliance batterisystem. Batterisystemet støtter for tiden produkter fra flere ledende selskaper innen elektriske verktøy til hus og hage. Det betyr at forbrukeren kan bruke samme batteri og lader uavhengig av produsent. Robotgressklipperen er det eneste produktet i Husqvarna Aspire-serien som ikke er kompatibel med 18V Power for All batteriet, da den kommer med egen ladestasjon.

De nye produktene i Aspire-serien kan også leases i 3 eller 5 år.

Robotgressklippere uten begrensingskabel

Senere i år vil Husqvarnas første Automower robotgressklipper som ikke krever nedgravd begrensingskabel lanseres for det private markedet. NERA-modellene bruker det satellittbaserte navigasjonssystemet EPOS. Ved hjelp av Automower Connect-appen på mobiltelefonen oppretter brukeren enkelt virtuelle klippesoner. Man bestemmer selv hvor, når og i hvilken høyde NERA skal klippe, og dermed tilbys en mer fleksibel klipping. NERA-modellene skal også håndtere komplekst terreng og skråninger med opptil 50% helling. Robotgressklipperne kan oppdage gjenstander som ligger igjen på plenen, for eksempel en bøtte, og unngå den. NERA kommer i tre ulike varianter som passer for gressplener opptil 5000 m2.

Powered by Labrador CMS