Eaton:

Åpner nytt nordisk supportsenter

Energistyringsselskapet Eaton er i sterk vekst og åpner et nytt supportsenter i Estland. Senteret skal bistå kunder i både Norden og Baltikum, og vil bli en viktig brikke i selskapets elektrifisering av Europa.

Publisert

Selskapet er i sterk vekst og opplever særlig etterspørsel etter bærekraftige energilagringssystemer og intelligente UPS-løsninger. I Finland bygger virksomheten en ny UPS-fabrikk (uninterrubtible power supply) som skal bidra til å styrke elektrifiseringen av Europa. Som en oppfølging av den økte etterspørselen, investerer Eaton nå også i et nytt supportsenter i den estiske hovedstaden Tallinn.

Senteret skal støtte både de nordiske og baltiske markedene med teknisk support for fysiske produkter og programvare.

– Vi er stolte over at vi fortsetter å utvide vår nordiske og baltiske tilstedeværelse, og dette supportsenteret gjør at vi kan bistå kundene våre enda bedre. I tillegg til service og support på alle av Eatons løsninger for det grønne skiftet, skal de ansatte også støtte vårt salgsapparat med blant annet dokumentasjon og teknisk rådgivning, sier Vibeke Foss, avdelingsleder innesalg for Eaton i Norden.

Powered by Labrador CMS