Utviklingskort:

Click-kort for posisjonering

Nye kort i Click-serien fra MIKROE muliggjør nøyaktighet på centimeternivå.

Publisert

MikroElektronika (MIKROE) hevder å kunne kutte dramatisk i utviklingstiden med sine maskinvare- og programvareprodukter basert på velprøvde standarder.

Nå lanserer de GNSS RTK 2 Click board, et kompakt tilleggskort som kan brukes til å forbedre presisjonen i posisjonsdata fra satellittbaserte posisjoneringssystemer.

Click-kortene følger en modulbasert ekspansjonskortstandard for prototyping, oppfunnet av MIKROE, som på mange måter revolusjonerer måten brukere legger til nye funksjoner til utviklingskort. Kortene skal gjøre det mulig for designingeniører å bytte periferiutstyr enkelt, og redusere utviklingstiden med måneder.

MIKROEs enhetlige mikroBUS tilkoplingsgrensesnitt gjør designerne i stand til å kople til et hvilket som Click-kort til et hovedutviklingskort. Mange ledende leverandører av mikrokontrollere, slik som Microchip, NXP, Infineon, Dialog, STM, Analog Devices, Renesas og Toshiba inkluderer nå mikroBUS-sokkelen på sine utviklingskort. Det nye GNSS RTK 2 Click-kortet er det 1300. i rekken som lanseres av MIKROE.

GNSS RTK 2 Click inkluderer blant annet ZED-F9R, en flerbånds profesjonell GNSS-modul med integrert flerbånds Real Time Kinematics (RTK) teknologi fra u-blox som skal gi nøyaktighet på centimeternivå. Denne modulen henter signaler fra alle fire GNSS-konstellasjoner (GPS/QZSS, GLONASS, Galileo, and BeiDou) samtidig, og skal dermed utgjøre en pålitelig løsning med opptil 30Hz sanntids oppdateringshastighet og komplette GNSS rådata.

Aktuelle anvendelser kan være maskinstyring, bakkebaserte robotkjøretøy og ubemannede luftfartøy (UAV).

Powered by Labrador CMS