Embedded world:

congatec tar i bruk TI-prosessorer

Bygger høy-ytelses økosystem for Arm-baserte SMARC-moduler.

Publisert

congatec utvider sine Arm-baserte løsninger til å omfatte prosessorer fra Texas Instruments (TI).

Den første løsningsplattformen er conga-STDA4, en SMARC prosessormodul (Computer-on-Module) med den industrielle Arm Cortex-baserte TDA4VM-prosessoren. Ved å bruke en systembrikke -arkitektur, inkorporerer TI akselerert maskinsyn og AI-prosessering, sanntidsstyring og funksjonelle sikkerhetsfunksjoner i sin TDA4VM-prosessor.

Denne Dual Arm Cortex-A72-baserte modulen er designet for industrielle mobile maskiner som krever nærfeltsanalyser, for eksempel automatiserte veiledede kjøretøy og autonome mobile roboter, anleggs- og landbruksmaskiner. Ytterligere bruksområder er enhver visjonsfokusert industriell eller medisinsk løsning som krever kraftige, men energieffektive kunstig intelligens (AI)-prosessorer i nettverkskanten.

- Industrielle OEMer, spesielt de som ikke har ressurser til å investere i fullstendig tilpasset design, kan dra nytte av innovative SMARC COM-er som bidrar til å strømlinjeforme design samtidig som de muliggjør høy designsikkerhet og lave NRE-kostnader, sier Srik Gurrapu, produktansvarlig for industrielle prosessorer hos Texas Instruments.

- Vi ser at autonom kjøring basert på AI og maskinsyn er et av de viktigste markedene for innvevde og avanserte databehandlingsteknologier ved siden av den andre store vekstakseleratoren, digitalisering. TI tilbyr svært integrerte prosessorer for slike applikasjoner, og vi er sikre på at vår verdiøkende Computer-on-Module-tilnærming vil åpne nye markeder for slik kantserver-type, AI-drevet høykapasitets teknologi, sier produktansvarlig Martin Danzer hos congatec.

- Vi vil gjøre TI-prosessorer tilgjengelige på vårt SMARC Computer-on-Module-økosystem i kredittkortstørrelse, med alt av tilleggsverdier. Disse inkluderer rask prototyping og applikasjonsutvikling, kostnadseffektive bærerkortdesign og ultrapålitelige, responsive og høytytende ressurser fra design-in til serieproduksjon av OEM-systemer, fremholder Danzer.

Powered by Labrador CMS