Embedded World:

Austin Convention Center blir åsted for Embedded Worlds inntreden i Nordamerika i 2024.
Austin Convention Center blir åsted for Embedded Worlds inntreden i Nordamerika i 2024.

Utvider vestover i 2024

Embedded World North America skal arrangeres for første gang i 2024 i «Silicon Hills», Austin, Texas.

NürnbergMesse ekspanderer vestover med Embedded World-messen: Den første Embedded World i Nord-Amerika vil bli holdt i «Silicon Hills» i Austin, Texas, fra 8. til 10. oktober 2024. Etter premieren av Embedded World i Kina i Shanghai fra 14. til 16. juni 2023, vil den nordamerikanske utgaven være den andre internasjonale utgaven av den Nürnberg-baserte messen.

– Innvevde systemer finnes nå i nesten alle smartenheter og danner grunnlaget for Industri 4.0, sier Prof. Dr. Roland Fleck, administrerende direktør i NürnbergMesse Group. – Derfor er det stor etterspørsel fra utlandet etter en ytterligere internasjonal industriplattform, som vi vil gjøre tilgjengelig i USA i fremtiden.

Konsentrasjonen av store industriaktører som AMD, Apple, Dell, Google, Hewlett-Packard, IBM, Oracle og Wincor Nixdorf gjør Austin til det perfekte stedet for den første Embedded World i Nord-Amerika, heter det i meldingen fra NürnbergMesse Group. Messen og konferansen vil bli holdt i to utstillingshaller i Austin Convention Center.

Det nye arrangementet vil bli organisert og drevet av det amerikanske datterselskapet til NürnbergMesse, med hovedkontor i Atlanta.

Mer informasjon: www.embedded-world-na.com.

Powered by Labrador CMS