Overflatemontert lastpunktomformer

Flex Power Modules’ digitale PoL regulator BMR473 er nå tilgjengelig som horisontalmontert OFM-versjon.

Publisert

Den digitale uisolerte PoL-omformeren BMR473 fra Flex Power Modules er nå tilgjengelig i et overflatemontert format med loddekule-avslutninger.

Denne nye versjonen er også egnet for omvendt montering under omsmeltingslodding. Med dimensjonerer på kun 19 x 13 x 7,5 mm, opererer enheten fra 6 – 15 V inngang og skal gi en fullt regulert utgang justerbar fra 0,6 – 5 V ved opptil 40 A.

Opptil fire enheter kan parallellkobles med synkronisering og fasespredning for maksimalt 160 A utgang. Effektiviteten til den enfasede BMR473 er høy, med en topp på 96,2 % ved 12 Vin og 5 Vout ved full belastning, med minimal temperaturreduksjon som kreves på grunn av god termisk styring og en maksimal varmepunkttemperatur på 125 °C.

BMR473 inkluderer fjernstyring, power good-signal og konfigurasjon og overvåking via PMBus, og er kompatibel med «Flex Power Designer» GUI. Beskyttelsesfunksjoner inkluderer under- og overspenning på inngangen, overtemperatur og overspenning på utgangen, samt overstrøm og kortslutning.

Tett regulering, lav utgangsstøy og rask lasttransientrespons runder opp ytelsestallene til BMR473, sammen med over 30 Mhrs MTBF i henhold til Telcordia SR-332-standarden.

Powered by Labrador CMS