Leverer FPGA med sertifiseringspakker for funksjonell sikkerhet

SmartFusion 2- og IGLOO 2 FPGA fra Microchip kan nå fås ferdig med IEC 61508-sertifisering.

Publisert

Systemer som brukes i mange kommersielle luftfarts-, rom-, forsvars-, bil- og industriapplikasjoner, krever sertifisering i henhold til IEC 61508 Safety Integrity Level (SIL) 3 funksjonell sikkerhetsspesifikasjon. For å redusere kostnadene for denne prosessen og akselerere tiden til markedet for systemutviklere, fortsetter Microchip å sertifisere produktene og verktøyene sine til industrisikkerhetsspesifikasjoner. Nå legger de til IEC 61508 SIL 3-sertifiseringspakker for ytterligere to av deres system-på-brikke (System-on-Chip - SoC)-FPGA og FPGA-familier.

– Vi har en lang historie med å sertifisere produktene og verktøyene våre i henhold til IEC 61508 SIL 3 og andre sikkerhetsspesifikasjoner, slik at sertifiseringsprosessen for sluttutstyr for våre kunder er mye enklere. Å legge til disse pakkene for våre SmartFusion 2 SoC FPGA-er og IGLOO 2 FPGA-er er en naturlig utvidelse for industrikunder som utvikler produkter for smartnettet, automatiseringskontrollere, prosessanalysatorer og andre sikkerhetskritiske applikasjoner, sier Bruce Weyer, direktør for Microchips FPGA-forretningsenhet i en pressemelding

Sikkerhetspakkene er bygget på toppen av de «Single Event Upset» (SEU)-immune, Flash-baserte FPGA-kretsene i SmartFusion 2 og IGLOO 2. Sertifiseringen er utført av TÜV Rhineland. Pakkene som leveres inkluderer sertifisering av Microchips Libero SoC Design Suite v11.8 Service Pack 4 og tilhørende utviklingsverktøy, pluss 28 Intellectual Property (IP) kjerner, sikkerhetsmanualer, dokumentasjon og datablad. Et sikkerhetssertifikat fra TÜV Rhineland leveres også.

Sikkerhetspakkene for SmartFusion 2 og IGLOO 2 er tilgjengelige på Microchips nettside. Fullstendig informasjon om Microchips FPGA-familier er tilgjengelig her.

Powered by Labrador CMS