15 tommer lyssterk uteskjerm

Data Modul med 15 tommer XGA skjerm med høy lyssterkhet basert på AHVA-teknologi

Publisert Sist oppdatert

Skjerm- og panelPC-spesialisten Data Modul utvider sortimentet med en ny 15 tommer lyssterk skjerm fra AUO i 4:3 format, basert på AHVA-teknologi og med en oppløsning på 1024x768. Som utendørsskjerm er den for eksempel egnet for HMI-applikasjoner i industrielle anvendelser eller for minibanker.

- Utendørs er skjermer ofte utsatt for spesielt sterkt omgivelseslys. Spesielt når de utsettes for direkte sollys, er det svært vanskelig å lese skjerminnholdet på skjermer med konvensjonelle lysstyrkenivåer, noe som gjør dem uegnet for utendørs bruk. Vi er derfor stolte av å presentere vår nye 15 tommers lyssterke skjerm med 1800 cd/m2, som er spesialdesignet for bruk i lyse miljøer, sier Oguz Goekce, produktsjef i Data Modul.

Med hjelp av AHVA-teknologi (Advanced Hyper-Viewing Angle) og en visningsvinkel på 89° (L/R/U/D), vises innhold med høy kontrast og utmerket fargekvalitet, ifølge leverandøren. Den integrerte AHVA-teknologien sikrer at det ikke er noe optisk fargeskifte for betrakteren fra forskjellige synsvinkler. I tillegg har G150XAN02.2 en spesielt tynn konstruksjon på kun 9,3 mm installasjonsdybde og skal kunne brukes i temperaturområdet fra -30°C til +70°C. Produsenten garanterer også en langsiktig tilgjengelighet på tre til fem år for skjermen.

Powered by Labrador CMS