Datamaskinmoduler:

Modulbasert kantprosessering

Advantech lanserer den nye Elkhart Lake Modular kantdatamaskinen UNO-2372G V2.

Publisert

Advantech, en ledende global leverandør av intelligente systemer og industrielle datamaskinmoduler for nettverkskanten, har sluppet UNO-2372G V2 Elkhart Lake Compact Modular Box PC. Advantechs UNO-2000-serie med innvevde automatiseringsdatamaskiner beskrives som svært robuste, vifteløse systemer.

Det modulbaserte designet skal tilby kraftig dataytelse og fleksibel skalerbarhet med ulike I/O-porter for å støtte IoT-tilkobling. Enheten har høy prosesseringskapasitet, skjermporter med 4K-oppløsning, optimalisert I/O-port og utvidelsesalternativer for å støtte overføring og prosessering av wire/trådløs IoT-kantdata.

I sentrum av modulen er Intels Celeron J6412 firekjerners prosessor med 8 GB DDR4-minne. Den kan utstyres med en valgfri andre stakk for å støtte iDoor ekspansjonsmodul, inkludert trådløs tilkobling, industriell feltbuss og flere I/O-porter. Dessuten støtter den NVME-lagring med høy dataoverføringseffektivitet.

Denne industrielle kantprosesseringsenheten skal være egnet for datainnsamling, analyse og nesten øyeblikkelig overføring med et høyhastighetsnettverk, slik som 5G, som skaper en mer omfattende opplevelse for brukeren og muliggjør digital transformasjon i den industrielle 4.0-æra, som produsenten ordlegger seg.

www.advantech.com/en-eu

Powered by Labrador CMS