IoT-løsning:

Kompakt kommunikasjonsmodul

Den nye ISP2053 tokjerne Bluetooth 5.2 modulen fra Insight SiP utfyller porteføljen til Rutronik Wireless.

Publisert

Med en størrelse på 8 mm x 8 mm x 1 mm, bygger den kompakte LGA modulen på nRF5340-brikken fra Nordic Semiconductor og inneholder i tillegg kraftige tokjerne Cortex-M33 CPUer, så vel som flash og RAM, opplyser distributøren.

Kombinert med blant annet en forbedret antenne, RF-tilpasningskrets samt 32 MHz og 32.768 kHz krystaller, kan modulen være en egnet løsninge for medisinske, industrielle eller andre komplekse IoT-applikasjoner. ISP-serien støtter flere protokoller som Bluetooth LE, Bluetooth Mesh, Thread, ZigBee ANT og NFC.

Tilhørende utviklingskort er selvsagt tilgjengelig.

Til tross for sin lille formfaktor har modulen også integrerte avkoblingskondensatorer, lastkondensatorer og DC-DC-omformere. En rekke digitale og analoge IO, systemperiferikretser, høyhastighets SPI, QSPI, USB og pålitelig funksjonalitet ved en driftstemperatur på -40 °C opp til 105 °C skal gjøre produktet komplett.

I tillegg er utviklingsverktøy spesialtilpasset ISP2053 tilgjengelig, med komplette maskinvareløsninger for prototyping, testing og programmering. Til dette formålet tilbyr Insight SiP dedikerte testkort med komplett maskinvare- og programvaremiljø, som også inkluderer testpunkter for IO som en frittstående løsning og kan kombineres med utviklingssett fra Nordic samt eksterne J-Link-programmer.

ISP2053-programvareplattformen er kompatibel med Nordic Semiconductors nRF Connect SDK. Det gir en komplett løsning som integrerer Zephyr RTOS, protokollstabler, applikasjonseksempler og maskinvaredrivere, får vi opplyst.

Powered by Labrador CMS