Embedded World 2023:

Rekordmange nominert til EW-prisen

Det nærmer seg Embedded World i Nürnberg, og ikke minst utdeling av Embedded award 2023.

Publisert Sist oppdatert

Embedded World går av stabelen 14. – 16. mars. Nyheter og forhåndslanseringer kommer du til å finne her på Elektronikknett helt frem til messen åpner i Nürnberg.

Siden 2005 har spennende innovasjoner innen innvevde systemteknologier blitt hedret med «Embedded award». En jury i toppklasse har vurdert hele 98 bidrag til den 19. prisen. Av disse er tre nominerte i hver av de åtte kategoriene nå klare. Se link nedenfor for å sjekke ut de ulike bidragene.

Prisutdelingen finner sted 14. mars 2023 som et nettverksarrangement.

Stor bredde

- Jeg ble i år imponert over det vedvarende høye innovasjonsnivået i bransjen og spesielt av den gledelig brede båndbredden til kandidatene. Vi har selskaper fra alle regioner i verden. Søknader kom fra mange oppstartsbedrifter, små og store SMBer og også fra noen store selskaper, understreker juryformann Prof. Dr.-Ing. Axel Sikora.

Nye kategorier

I tillegg til de tradisjonelle kategoriene Hardware, Tools, Software, Embedded Vision, Safety&Security og Start-up, vil Embedded Award 2023 også bli delt ut i de nye kategoriene Artificial Intelligence og SoC/IP/IC Design (System-on-Chip/Intellectual Property/Integrated Circuit).

Se de nominerte og løsningene deres her: https://www.embedded-world.de/en/conferences-programme/embedded-award

Meld deg på vårt Nyhetsbrev og vinn!

Få Nyhetsbrev fra Elektronikk to ganger i uken. Melder du deg på nå, kan du vinne spennende utviklingssett: https://www.elektronikknett.no/motta-nyhetsbrev-fra-elektronikk-to-ganger-i-uken/3159206

Powered by Labrador CMS