Maskinlæring, droner og fallende objekter

RINVE-webinar: Behov og erfaringer med bruk av maskinlæring og droner for deteksjon av potensielt fallende objekter i industrien.

Publisert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

RINVE-nettverket, i samarbeid med EU-prosjektet RIMA og EU-nettverket NAINE, inviterer til webinar 24. februar. Tema for webinaret er "Behov og erfaringer med bruk av maskinlæring og droner for deteksjon av potensielt fallende objekter i industrien".

Arrangementet er åpent for RINVE-medlemmer og andre.

RINVE er et nasjonalt nettverk for robotikk og automatisering innen inspeksjon og vedlikehold. RINVE har som mål å bidra til at medlemmene kan kapitalisere på de mulighetene som ligger i nasjonale og internasjonale markeder for robotikk og automatisering i inspeksjon og vedlikehold. Et viktig moment i dette er RINVEs målsetning om å mobilisere til økt og vellykket norsk deltakelse i EU-søknader innen inspeksjons- og vedlikeholdsrobotikk som strategisk satsningsområde for robotikk i EU.

Agenda:

  • Velkommen og kort om nyheter (Aksel A. Transeth og Martine A. Mahlum, SINTEF)
  • Info om relevante EU-utlysninger (Lene L. Johansen og Isolde Edvardsen, SINTEF)
  • Utfordringer med potensielt fallende objekter i O&G-industrien (Håkon H. Ferkingstad, Gassco)
  • Deteksjonssystem med droner og maskinlæring for potensielt fallende objekter i prosessanlegg og innen bygg og anlegg (Torbjørn Bratland og Eirik W. Haug, Bouvet)
  • Spørsmålsrunde
  • Avslutning (SINTEF)

Meld deg på her

Powered by Labrador CMS