Transparent 55 tommer for industriell bruk

DATA MODUL lanserer en ny 55" transparent FHD-skjerm med ekstremt høy transmittans, lyse farger og høye kontraster.

Publisert Sist oppdatert

I en gjennomsiktig OLED består hver piksel av et lysemitterende område og et gjennomsiktig område. Transparente OLED-skjermer kan overføre lys mens brukeren ser på det viste bildet. DATA MODULs transparente 55" FHD OLED-skjermer oppnår 38 prosent gjennomsiktighet og lar fortsatt seeren se innholdet på skjermen med høy kontrast og strålende farger, men også å se objekter bak skjermen.

Det ligger i OLED-skjermer natur at de ikke trenger bakgrunnsbelysning, siden lyset ligger i selve pikselet. Derfor er det mulig å bygge ekstremt tynne skjermer.

OLED-skjermen er enten tilgjengelig som en ferdig løsning med en OLED-glasstykkelse på 1,38 mm, et dekkglass på 4 mm, et OCA-limlag på 0,5 mm og en beskyttelsesfilm på 0,2 mm foran og bak. Det gir en total tykkelse på skjermen på kun 6,28 mm. Alternativt tilbys det rene OLED-glasset med en tykkelse på 1,38 mm og en vekt på kun 3,14 kg, som kan utstyres med ulike tilleggsmuligheter som touch-utvidelse eller individuelle glassløsninger etter kundens behov.

Typiske bruksområder er i tillegg til tradisjonell bruk som reklame eller informasjon, ser produsenten også medisinske eller industrielle applikasjoner hvor det er viktig å holde øye med denne viste informasjonen og hva som er i bakgrunnen samtidig.

Powered by Labrador CMS