Panel-PCer for krevende oppgaver

Nye industrielle panel-PCer fra Kontron med 11. gen Intel-prosessorer, tiltenkt krevende styrings- og visualiseringsoppgaver.

Publisert

Kontron kan nå tilby kraftige, 11. gen Intel-prosessorer (tidligere med kodenavn Tiger Lake) i sine FlatClient PRO serie med panel-PCer. Oppgraderingen skjer ifølge selskapet for å møte det økende behovet for grafikk- og prosesseringskraft i industrielle miljø.

De robuste panel-PCene med helmetall kapslinger skal være enkle å rengjøre og desinfisere, med sin ripebestandige og skjøtefrie front laget av kontinuerlig herdet glass. Skjermene med antirefleks og anti-fingeravtrykk overflatefinish i formater fra 10,1" til 23,8" er lette å lese selv under vanskelige lysforhold og tilbyr klar og detaljert visualisering med WXGA/Full-HD-oppløsning.

De nye modellene i FlatClient PRO serien er utstyrt med 11. gen Intel Core i7-1185G7E / i5-1145G7E eller Intel Celeron 6305E prosessorer. Core-prosessorene støtter Intel Iris Xe grafikk og muliggjør drift av ekstra HD-skjermer og avspilling av HD-video. I tillegg til to DisplayPort og to Ethernet-grensesnitt med henholdsvis 2,5 og 1 GbE, har alt-i-ett-panel-PCene også fire USB 3.2-porter. Raske NVMe SSDer med opptil 1TByte brukes til masselagring, og raske trådløse tilkoblinger via WiFi 5/6 og Bluetooth kan også integreres.

Kundetilpassede løsninger kan implementeres raskt og kosteffektivt, opplyser produsenten.

Powered by Labrador CMS