Mye kraft på liten plass:

Robust panel-PC

AAEON lanserer nå sin nye RTC-710AP – en “alt-i-ett” robust panel-PC.

Publisert Sist oppdatert

AAEON er en taiwansk produsent av robuste, bærbare løsninger, som nå er aktuell med den nye RTC-710AP, som kompletterer deres RTC-linje med robuste mobile panel-PCer.

I tillegg til den robuste maskinvaren som serien er kjent for, tilbyr det nye produktet høy anvendelighet og ytelse i en robust (219,8 x 138,8 x 23,9 mm) formfaktor.

RTC-710AP kjører på et Microsoft Windows OS, og skal ifølge produsenten prioritere brukervennlighet i felten, med innebygd Wi-Fi, lengre batterilevetid og et ergonomisk design med fem fysiske funksjonstaster. Utstyrt med en NFC-leser, 2MP frontkamera, 8MP bakkamera og en I/O-utvidelsesmodul, er enheten modulært designet for enkel tilpasning og applikasjon, og støtter opptil tre Global Satellite Navigation System (GNSS) alternativer, 2D støtte for strekkodeskanner, LAN og UART for en rekke løsninger.

I tillegg til enkel kundetilpasning, skal produktet danne base for et komplett mobilt nettbrett på grunn av dens mange innebygde funksjoner, inkludert Wi-Fi, Bluetooth, 8 GB LPDDR4-systemminne og 64 GB eMMC-lagring. På grunn av den høye integrasjonen er enheten arealeffektiv, og har plass til USB 3.2, USB 2.0 og Nano SIM-kortspor sammen med en valgfri I/O-modul for skreddersydd funksjonsvalg.

Powered by Labrador CMS