Elmek:

Termisk gel for tynne lag

Parker Chomerics lanserer en dispenserbar termisk gel som utmerker seg i bruksområder med tynne vedheftslinjer.

Publisert

Chomerics Division of Parker Hannifin Corporation lanserer et nytt termisk grensesnittmateriale for bruk i svært tynne vedheftslinjer uten at det skal gå på bekostning av ytelsen.

Therm-A-Gap Gel 50TBL er en ny dispenserbar termisk gel som har 5 W/mK termisk bulkkonduktivitet. Ved en minimumstykkelse på 0,05 mm overskrider den tilsynelatende termiske konduktiviteten 10 W/mK.

Suffikset TBL står for Thin Bond Line (tynn vedheftslinje). Den nye termiske gelen trenger ingen blanding eller sekundær herding, den skal være enkel å påføre og kan brukes til reparasjon.

Produktet har en oppgitt flythastighet på 25 g/min ved bruk av en 30 cc sprøyte med 2,5 mm åpning (ved 621 kPa). En annen egenskap med Therm-A-Gap Gel 50TBL er at den krever svært lav kompresjonskraft for å tilpasse seg under monteringstrykk, noe som sikrer at komponenter, loddede skjøter og ledninger utsettes for minimale belastninger.

Som alle andre termiske geler fra Parker Chomerics skal produktet ha en sammensetning som innfrir dagens krav til elektronikk med høy ytelse og høy pålitelighet. Den er også egnet til automatiserte dispenseringsmaskiner og reparasjoner i felten.

Typiske bruksområder for denne termiske gelen, som har lav termisk impedans og som unngår utilsiktet utpumping ved temperaturendringer, inkluderer styreenheter i bilelektronikk (ECU-er), basestasjoner for telekommunikasjon, forbrukerelektronikk, strømforsyninger, halvledere, LED-lamper, mikroprosessorer og grafikkprosessorer. Du bør være oppmerksom på at materialet primært er ment for tynne vedheftslinjer og er vanligvis ikke beregnet for bruk som sparkel i mellomrom som er større enn 0,50 mm.

De elektriske egenskapene inkluderer: 200 VAC/mm dielektrisk styrke (Chomerics testmetode); 1014 Ωcm volumresistivitet (ASTM D257); 7,0 dielektrisk konstant ved 1000 kHz (ASTM D150); og 0,002 spredningsfaktor ved 1000 kHz (Chomerics). Materialet er RoHS-kompatibelt, og kan fungere ved temperaturer fra -55 °C til +200 °C.

Produktet er tilgjengelig i sprøyter, patroner og spann, og har standard påfyllingsvolumer fra 10 til 2500 cm3.

Powered by Labrador CMS