Produksjon:

M-Tek-Horten har produsert i mange år for trofaste kunder. Her ved OFM-linjen som er mest i aktivitet. Foran, OFM-ansvarlig Hege Nærsnes. Så følger daglig leder Svein Gundersen og salgs- og driftsansvarlig Jan Tore Bomann.

M-Tek Horten satser og øker

Elektronikkprodusenten M-Tek Horten AS har holdt på siden 1989 med en kjerne av faste kunder. Tett kommunikasjon og rask respons er noe av hemmeligheten.

M-Tek Horten kan tilby sine kunder tjenester innenfor OFM montasje, El.Mek, manuell kretskort- og kabelmontasje. I den siste tiden har det kommet inn flere nye kunder til alle disse avdelingene.

Vidt spekter

Tjenestespennet er vidt, så vi kan jo nevne i fleng: Skapproduksjon, kabelsammenstilling, all slags elmek, maskinell OFM/sammenstilling, kretskort, prototyper, støping – blant annet batteripakker og innkjøp for kunden. De kan også levere «full pakke»; fra start med innkjøp, til leveranse til sluttkunde.

Fortsatt må noe bearbeides manuelt, noe Rikke Larsen Steen viser her.

Fornøyde kunder

– Vi har mange fornøyde kunde. Bl.a. Honeywell som kunde og de er svært fornøyd, sier Gundersen. Oppgaven har stort sett vært skapbygging, med jevnlige leveranser til lager i Tyskland. Når vi først nevner navn, så har de også kunder som Kongsberg Norcontrol, Scantrol og tidligere EFD Induction (nå ENRX.)

Lokalt samarbeid

Lang fartstid og god kontakt med industrimiljøet generer også jobb fra lokale aktører. OFM er størst hos oss, siden det inngår i det aller meste. Så det er bare å takke de som har vært med oss i mange år, og de som har kommet inne som nye kunder, sier Gundersen.

Må være fleksibel

– Vi kommunisere tett med kundene og respondere veldig fort, forklarer han. – Det er godt mulig det er derfor vi har vært i markedet i så lang tid. Og selvfølgelig god kvalitet utført av våre gode fagarbeidere. Beviset på at det er en bra arbeidsplass er at enkelte ansatte har jobbet hos oss i godt over 25 år.

Ruster opp

– For å tilfredsstille krav fra enkelte kunder jobber vi i.h.t. kvalitets systemet ISO 9001-og regner med å bli sertifisert i løpet av relativt kort tid. Maskinparken vår blir fortløpende oppgradert og i disse dager investeres det i nye maskiner, forklarer han.

– Vi streber alltid etter å følge våre tre verdier: Engasjerte, pålitelige og inkluderende, avslutter Gundersen.

Powered by Labrador CMS