Distribusjon:

RS PRO kommer inn hos Elfa Distrelec

RS Group overtok som kjent Distrelec, inkludert Elfa, i april i år. Nå har de lagt til RS sitt eget varemerke, RS PRO, i sin portefølje.

Publisert Sist oppdatert

RS PRO har et sortiment som stadig vokser og som i dag består av mer enn 80 000 produkter fordelt på over 1500 grupper som dekker alle arbeidsmiljøer. RS PRO-produkter selges i dag i 32 land i EMEA, APAC og Amerika til mer enn 600 000 kunder.

Den første lanseringen på Elfa Distrelecs nettbutikk omfatter over 1 000 produkter i flere kategorier, og da spesielt automasjon, elektroteknikk, elektromekanikk og verktøy, inkludert nesten 80 test- og måleprodukter. Flere produkter vil bli lagt til i løpet av de neste månedene. – Som en konsekvens av at vi nå er en del av RS Group kan vi også tilby kundene våre et bredere sortiment enn noen gang tidligere, sier Raj Patel, administrerende direktør i Elfa Distrelec i en melding onsdag.

Les også: RS kjøper Distrelec – og Elfa

RS PRO er kvalitetsstemplet, noe som garanterer kundene produkter og komponenter som gjennomgår streng testing, inspeksjon og revisjon i henhold til krevende standarder. RS PRO har tre grunnpilarerer de er stolte av: kvalitet, utvalg og verdi. Dette kommer til uttrykk gjennom høye produktstandarder, og de fleste av produktene har en svært god treårsgaranti.

– Vi er veldig glade for å kunne tilby våre høykvalitets-produkter og løsninger til nye kunder, sier Jerry Abraham, administrerende direktør i RS PRO. – Dette vil bidra til å styrke vår merkevarenærvær på det europeiske kontinentet, spesielt i Tyskland, Sveits og Sverige.

Du finner noe av RS PRO-utvalget her: elfadistrelec.no.

Powered by Labrador CMS