Distribusjon - produksjon

Farnell styrker investeringer i industriprodukter

Elektronikkdistributøren Farnell har utvidet tilbudet om prediktivt vedlikehold for å hjelpe produsenter med å finne de beste løsningene.

Publisert

Distributøren melder at de lagerfører nå et bredt spekter av industrielle komponenter som kan overvåke anleggets kraft, drivverk og motorer for å gi varsler når automatiserte systemer er i fare. Farnell tilbyr også en rekke tekniske ressurser for å hjelpe kundene med å holde seg informert i det stadig skiftende vedlikeholdslandskapet.

– Mangelen på kvalifisert arbeidskraft har gjort det enda vanskeligere for mange av våre kunder å løse eventuelle problemer som oppstår i deres operasjoner, sier Cliff Ortmeyer, Global Head of Technical Marketing, Farnell. – Våre nyeste produkter tilbyr fremskritt innen Industriell IoT (IIoT) for å redusere kostnadene, tiden og innsatsen som kreves for å implementere prediktive vedlikeholdsløsninger, hevder han.

Noen av produktene som nevnes og er tilgjengelige nå, inkluderer:

  • SIMATIC Series HMI berøringsskjermer fra Siemens.
  • OsiSense XS-serien – induktiv nærhetssensor fra Schneider Electric.
  • Væskenivåkontrollere fra Omron.

Farnells industriprodukter har vokst med 50 prosent de siste 12 månedene, forteller selskapet i en melding. Nå kan man dessuten velge mellom over 80 000 tilgjengelige industriprodukter fra over 42 industriprodusenter, som Schneider Electric, Honeywell, Siemens, ABB, Omron og Omega.

Powered by Labrador CMS