Telekom:

Kombimodul med mange muligheter

JODY-W6 er en ny dual-band Wi-Fi 6E-modul med Bluetooth 5.3, inkludert LE Audio. Produsenten, sveitsiske u-blox, forteller at den retter seg mot bruk i kjøretøy, som infotainment og navigasjon, avansert telematikk, i tillegg til OEM-telematikk.

Den er rimelig kompakt, med målene 13,8 x 19,8 x 2,5 mm.

Wi-Fi 6 er en standard som fokuserer på effektivitet, med mindre dataoverbelastning, forbedret nettverkskapasitet og lavere totalt strømforbruk. Denne varianten, Wi-Fi 6E, fokuserer på spektrum, noe som muliggjør flere samtidige brukere, redusert overbelastning og bedre sikkerhet, heter det.

Ikke bare leverer u-blox JODY-W6 fordelene med Wi-Fi 6E, men den har også dobbeltmodus Bluetooth med LE Audio. JODY-W6 er globalt sertifisert og tåler driftstemperaturer fra -40 °C til 105 °C.

Modulen er tilgjengelig med enten to eller tre antenner. På forespørsel kan også et LTE-filter integreres. Et EVK- og et M.2-kort vil være tilgjengelig for JODY-W6-serien. Den er dessuten kompatibel med tidligere JODY-moduler.

Modulen har også støtte for AppleCarPlay og AndroidAuto, personlig underholdning, dataavlasting og smarte/takintegrerte antenner.

U-blox JODY-W6 er utstyrt med et innvevd NXP Semiconductors brikkesett AW693.

Prøver er tilgjengelig nå, med volumproduksjon planlagt for første kvartal 2025.

Powered by Labrador CMS