Forbruker:

Nå er det blitt lettere å lage tynne, små ringer med integrert og sikker NFC betalings- og identifiseringsmekanisme.

Forhåndssertifisert ringinnlegg

Planer om å lage en ring som du kan betale og identifisere deg med? Nå fins det et forhåndssertifisert ringinnlegg for den saken.

Publisert Sist oppdatert

Et firma ved navn DIGISEQ Ltd har nemlig fått Mastercard-sertifisering for det som hevdes er verdens først forhåndssertifisert konsentriske ringinnlegg. Dette skal åpne markedet for at både små, uavhengige, og større merker raskt og enkelt skal kunne lansere betalingsringer i sitt sortiment.

Ifølge en pressemelding skal inkluderingen av ringinnlegget med integrert sikret NFC-brikke kunne levere flere tjenester, og åpne nye brukstilfeller i tillegg til betalinger, som lojalitet, tilgang, arrangementer og gjestfrihet for forbrukernes hverdag.

Markedsvolumet for kroppsnært passivt betalingsutstyr alene forventes å vokse til USD 811,4 millioner innen 2028, der ringen som formfaktor vokser raskest med en CAGR på 25,6 prosent til USD 279,6 millioner. Disse vekstprognosene har riktignok ikke tatt hensyn til den nylige utviklingen av mobil provisjonering og kostnadsfordelene ved forhåndssertifiserte innlegg!

Det svært tynne ringinnlegget er en utvidelse av et større spekter av elektronikkinnlegg basert på Infineons SECORA Connect S SLJ37 sikkerhetsløsning.

Det nye ringinnlegget er et av de tynneste på markedet. Infineon og DIGISEQ har gjennomført omfattende forskning og utvikling de siste to årene for å lage små formfaktorer som bruker denne brikken. Komponenten, tilgjengelig i den ultrakompakte USON8-7 OFM-pakken som kun måler 2x2 mm, gjør den ideell for plassering på små innlegg for integrering i forbrukerprodukter, uten behov for spesialproduksjonsutstyr eller sertifiseringer.

Det forhåndssertifiserte ringinnlegget er tilgjengelig fra produsentens partner Universal Smart Cards.

Produktansvarlig Chris Allen mener deres utvalg av Mastercard-sertifiserte innlegg gjør det enkelt for merker og OEMer å legge til kontaktløs betaling, herkomst og NFC-engasjement i produktporteføljene deres. – Det nye ringinnlegget flytter disse grensene ytterligere; det er vårt desidert tynneste innlegg, og gir likevel optimal ytelse for det som har blitt et ekstremt populært smykke, avslutter han.

Powered by Labrador CMS