Produksjon:

Fransk satsing på høy miks/lave volum

Alliance Electronics styrker posisjonen som europeisk kontraktsprodusent med oppkjøpet av Elekto og TME.

Publisert Sist oppdatert

Den mellomstore kontraktsprodusenten Alliance Electronics har fullført oppkjøpet av Elekto og TME, elektronikk-underleverandører med base i Mayenne (Frankrike). Denne operasjonen er en del av Alliance Electronics sin organiske og eksterne vekststrategi for å bli ledende i Europa innen høy miks/lave volum-segmentet, ifølge en pressemelding fra selskapet.

Dette vil støtte den sterke veksten til Elekto og TME gjennom felles investeringer, spesielt i digitalisering, for å bedre betjene kunder og lette arbeidet til ansatte, heter det videre.

TME og Elekto er basert i henholdsvis Gorron og Andouillé, i Mayenne-regionen i Frankrike, og spesialiserer seg på produksjon og integrering av elektroniske kort, sammenstillinger og underenheter. Deres verdiøkende tilbud spenner fra prototyping til mellomstore produksjonsserier, for en internasjonal og diversifisert kundebase innen bildebehandling, medisin, luftfart, forsvar og industri.

- Jeg ble begeistret for Alliance Electronics' industrielle prosjekt, som vil akselerere veksten til TME og Elekto og samtidig bevare deres DNA, sier Bruno Sonnet, administrerende direktør i begge selskapene, i en kommentar. – Fortrinnene til TME- og Elekto-teamene vil tillate Alliance å berike tilbudet sitt. med realisering av svært komplekse kretskort, legger Damien Rossignon, president for Alliance Electronics til.

De to selskapene slutter seg til de fem tidligere medlemmene av Alliance Electronics (ACE Electronics, Altrics France, Altrics Portugal, ATEMS, Proto-Electronics), med totalt cirka 1000 ansatte. Bruno Sonnet vil forbli aksjonær i begge enhetene gjennom sin investering i Alliance Electronics. Kombinert med andre oppkjøp som pågår, vil det tillate Alliance Electronics å nå målet om 100 millioner euro i inntekter innen 2022, takket være støtten fra finanspartneren Waterland Private Equity.

Powered by Labrador CMS