Wilfa på IFA

Når forbrukerelektronikk-messen IFA åpner i dag, vil den norske produsenten Wilfa være på plass med et bredt spekter av produkter.

Publisert

Wilfa, som fikk sin oppstart som støvsugerfabrikk i 1948, rapporteres å være godt representert på IFA, som arrangeres fra 2.- 6. september på Messe Berlin Exhibition Ground.

I år er det første gang Wilfa har en egen utstilling, mens de tidligere har vært presentert med partnere.

Vokser utenfor Norden

– Selv om Wilfas reise startet i Skandinavia, ekspanderer vi nå raskt i internasjonale markeder på grunn av stor etterspørsel. Med prisbelønte produkter og spennende nye partnerskap over hele Europa vil det ikke ta lang tid før Wilfas produkter finnes i hjem over hele kontinentet, hevder ansvarlig for nye markeder, Ozman Page.

– Vi har skiftet perspektiv det siste året. Ved å fokusere eksportstrategien vår på partnerskap skaper vi virkelig verdi for forbrukerne våre. Vi har ennå ikke muligheten til selv å være til stede i alle verdenshjørner, men med globale partnere og merkevareambassadører kan vi kommunisere våre designprinsipper over hele Europa og ta en sterkere plass på flere markeder. Det er det IFA handler om for Wilfa i 2022, fortsetter Ozman Page.

Wilfa presenterer

Selskapet kommer til å presentere nye produkter i både ny design og funksjonalitet, sammen med noen av deres klassikere.

Ikke minst designklassikere presentert i matt svart farge, kjernen i minimalistisk skandinavisk design, som de uttrykker det. Spesielt gleder de seg til å vise frem sine kaffeprodukter, som er kåret til testvinnere i mange sammenhenger. Classic-serien vil også bli utstilt, både i klassiske og nye farger.

Probaker er kjøkkenmaskinen de utviklet over fem år sammen med det norske bakelandslaget, med målet om å lage den beste kjøkkenmaskinen på markedet.

Alt begynte med støvsugere på 1940-tallet, og på IFA i 2022 relanserer Wilfa sitt støvsugersortiment.

Wilfa har også satset på elsparkesykler, E-Way, og vil presentere tre av de mest solgte modellene på IFA.

Powered by Labrador CMS