Oppkjøp:

KAMIC Group kjøper Avon Magnetics

Svenske KAMIC Group har gjennom datterselskapet ETAL (UK) Ltd. kjøpt alle aksjene i Avon Magnetics Ltd., britisk produsent av viklede magnetiske komponenter.

Publisert

Avon Magnetics er en ledende britisk produsent av viklede magnetiske komponenter som transformatorer, induktorer og spoler og tilhørende design. De fleste av komponentene er utviklet spesielt for kundeunike applikasjoner. Virksomheten drives fra Christchurch, like utenfor Bournemouth på den engelske sørkysten, hvor selskapet har eget produksjonsanlegg.

Avon Magnetics historie går tilbake til 1960-tallet, men har operert under sitt nåværende navn siden 1992. Selskapet har bygget opp ekspertkunnskap gjennom årene og innehar sertifiseringer i henhold til AS9100 revisjon D og ISO9001:2015, noe som gjenspeiles i selskapets sterke posisjon som en leverandør til kunder innen bransjer som luftfart, forsvar og medisinsk teknologi. Avon Magnetics har rundt 50 ansatte og en årlig omsetning på rundt 2,5 millioner pund. Med oppkjøpet blir Avon Magnetics en del av KAMIC Groups forretningsområde Magnetics under ledelse av forretningsområdesjef Dan Phelan.

Powered by Labrador CMS