Webcast:

Presenterer Intels nye FPGA-virksomhet

FPGA Vision Webcast skal presentere Intel og deres nye uavhengige Programmable Solutions Group.

Publisert Sist oppdatert

Intel oppfordrer nå alle til å henge seg på den kommende Intel FPGA Vision Webcast som holdes av Intel Programmable Solutions Groups (PSG) toppsjef Sandra Rivera og driftsdirektør Shannon Poulin.

Dette kostnadsfrie nettseminaret vil bli holdt på engelsk, og vil være tilgjengelig i ulike tidssoner med lokale undertekster (neppe på norsk, red. anm.) 29 februar, 1. og 4. mars 2024. Den europeiske versjonen finner sted 1. mars fra kl. 10:00.

Registrering foregår her: https://webinar.intel.com/2024-fpga-vision-webinar

Intel har kunngjort intensjoner om å drive deres Programmable Solutions Group (PSG), som håndterer design og produksjon av Intel FPGAer, som en frittstående virksomhet.

Den timelange webcasten vil etter alt å dømme avsløre nye aktiveringsverktøy og vise demoer om ytelses-, kraft- og fleksibilitetsutfordringer for neste generasjons design på tvers av mange bransjer.

Diskusjonen vil inkludere hvordan de siste AI-utfordringene på tvers av bransjer løses av Intel Agilex FPGAer. Deltakerne vil ifølge invitasjonen lære mer om PSGs overgang til en uavhengig FPGA-produsent og hvordan det vil akselerere industriinnovasjon.

.

 

Powered by Labrador CMS