Distribusjon

Overtar: Compotechs Johan Bergnäs, Tobias Åkerlind, Pelle Almgren, Jim Franzén, Robert Aperia og Krister Larsson.

Faulhaber skifter agentur

Compotech Provider AB overtar nå salgsansvaret for Faulhaber i Norge etter Staubo Elektro-Maskin AS.

Publisert

Faulhaber GmbH beskrives som verdensledende innen utvikling av drivløsninger. Overføringen av salgsansvaret er en felles beslutning av Faulhaber sammen med Staubo og Compotech, som begge tilhører det børsnoterte teknologiløsningsgruppen Addtech AB.

– Vi i Compotech er glade for å kunne representere Faulhaber også i Norge. Selskapet har vært en av våre viktigste partnere de siste 30 årene og vi ser frem til å kunne hjelpe våre nye norske kunder med drivløsninger, sier Compotech CEO sjef Jim Franzén.

Compotechs tekniske salgs- og applikasjonsingeniører har rundt 70 års samlet erfaring med å velge riktig motorteknologi for applikasjoner, dimensjonere motoren i henhold til belastning og driftsforhold og kombinere riktig motortype med riktig gir og velge riktig digital motorstyring for å oppnå effektive resultater.

Hjørnesteinen i Faulhabers drivteknologi er den skråviklede DC-motoren utviklet av Dr. Fritz Faulhaber. Designet med luftviklede spoler betyr motorer med høyere ytelse og sikrere drift sammenlignet med motorer med jernkjerne. Programmet inkluderer også rene lineære motorer, stepper motorer, kompakte drivtrinn, roterende kontroller, enkodere, girhoder og komplette motorpakker.

Bruksområdene spenner fra, men er ikke begrenset til, robotikk og medisinsk teknologi til automatiserings- og inspeksjonsapplikasjoner for skip og energisystemer til undervannsroboter for marin utforskning.

Powered by Labrador CMS