Batterikonferansen Battery Experts Forum skal dele plass med messen Eurobike.
Batterikonferansen Battery Experts Forum skal dele plass med messen Eurobike.

Messe og konferanse: Batteri og sykkel på samme sted

Battery Experts Forum og messen Eurobike blir direkte naboer og stiller samtidig på Messe Frankfurt.

Det 17. Battery Experts Forum som er blitt Europas største konferanse om batteriteknologi, arrangeres 12.-14. juli 2022 og vil være direkte nabo til messen Eurobike (13.-17. juli).

– Fremgangen til e-sykkelen er nært knyttet til den globale batteriteknologien. Ved å samkjøre med Battery Experts Forum vil Eurobike bidra inspirasjon på begge sider, siden den bringer flere internasjonale spesialister i kontakt med hverandre og skaper et større momentum på samme sted og samme tid, sier administrerende direktør Stefan Reisinger i messearrangøren fairnamic.

Battery Experts Forum flyttet til Messe Frankfurt i Frankfurt am Main med et utsolgt arrangement i 2019.

BMZ Group er organisator av Battery Experts Forum, og administrerende direktør og grunnlegger Sven Bauer forklarer: – I 2022 håper vi på ytterligere vekst av Battery Experts Forum som er ferd med å bli verdens største batterikonferanse. I forbindelse med den parallelle Eurobike-messen skaper vi nye synergier og øker utvekslingen med andre industrisektorer.

Arrangementet, med rundt 100 spesialistforedrag på syv scener i konferansesenteret, vil i tillegg innta Hall 6 på messeområdet og utvide utstillingsområdet til mer enn 10 000 m² . BMZ Group forventer 160 utstillere og rundt 5000 deltakere fra mer enn 50 nasjoner.

Den 30. utgaven av Eurobike går fra onsdag 13. juli til søndag 17. juli 2022. Lørdag og søndag vil det være åpent for allmennheten. Denne messen vil dekke mer enn 100 000 m² hallplass.

Mer enn 1 400 utstillere og rundt 100 000 deltakere forventes fra hele verden.

Powered by Labrador CMS