Digilent introduserer MCC DAQ for Raspberry Pi

Presisjonsspenning, termoelement og IEPE-målinger, pluss analog og digital I/O.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

MCC DAQ-HAT'ene er designet for test- og måleprogrammer som er i samsvar med Raspberry Pi HAT-standarden (maskinvare festet på toppen), og har datainnsamlingsfunksjoner i et lite, stakkbart format.

HAT-konfigurasjonsparametere lagres i en innebygd EEPROM som lar Raspberry Pi automatisk sette opp GPIO-pinner når HAT er tilkoblet. MCC DAQ HAT åpen kildekodebibliotek med kommandoer i C/C++ og Python lar brukere utvikle applikasjoner på Raspberry Pi ved hjelp av Linux. MCC DAQ HAT Library støtter drift med flere MCC DAQ HAT’er som kjører samtidig. Konsoll- og brukergrensesnittbaserte (UI) eksempelprogrammer er tilgjengelige for hver API.

MCC 118/MCC 128 Spenningsmåling DAQ HAT for Raspberry Pi®
12-bits/16-biters, høyhastighets 8-kanals spenningsmåling DAQ HAT

 

MCC 118/MCC128 målebehandlingskort er et HAT spenningskort designet for bruk med Raspberry Pi®.

MCC 118: Har åtte single-ended (SE) analoge innganger med et +/-10 V inngangsområde.
MCC 128: Har åtte single-ended (SE) eller fire differensial (DIFF) analoge innganger med følgende inngangsområder (+/-10 V, +/-5 V, +/-2 V, +/-1 V).

En toveis klokke I/O-pin gjør det mulig å følge operasjoner med et eksternt klokkesignal eller med kortets interne skanneklokke. Bruk programvare for å angi retningen. Den eksterne digitale triggerinngangen er programvarekonfigurerbar for stigende eller fallende kant, eller høyt eller lavt nivå. MCC 118 er drevet med 3,3V levert av Raspberry Pi gjennom en GPIO-header-konnektor. 

MCC 134 termoelementmåling DAQ HAT for Raspberry Pi®
24-biters, 4-kanals HAT for termoelementmålinger

 

MCC 134 målebehandlingskort er en HAT for termoelementmåling designet for bruk med Raspberry Pi®. Den har 24-bit oppløsning og gir en nøyaktighet på profesjonelt nivå og som er best i klassen. MCC 134 har fire isolerte termoelementinnganger. Brukere kan koble opptil fire differensielle termoelementer (TC) til inngangskanalene i MCC 134. TC-typer kan velges av programvare per kanal. TC-verdier kan oppdateres hvert 1 sekund, minimum. MCC 134 er utstyrt med åpen termoelementdeteksjon (OTD) for alle TC-inngangskanaler, slik at brukerne kan overvåke kortet for ødelagte eller frakoblede termoelementer. Den har også tre høyoppløselige CJC-sensorer (Cold Junction Compensation).

MCC 152 spenningsutgang og DIO DAQ HAT for Raspberry Pi®
12-bits analog spenningsutgang og digital inngang/utgang DAQ HAT

 

MCC 152 målebehandlingskort er en spenningsutgang og digital inngang/utgang HAT designet for bruk med Raspberry Pi®. MCC 152 gir to 12-bits analoge utganger med et 0 V til 5 V utgangsområde og 5 mA utgangsdriver, «sourcing». Begge utgangene kan oppdateres samtidig med programvare. Den har åtte toveis digitale bit. Hver digitale bit kan konfigureres for pull-up eller pull-down, eller kan deaktiveres. Hver utgangsbit kan «source» 10 mA og «sink» 25 mA. Brukere kan konfigurere programvaren til å generere et avbrudd når tilstanden til en digital inngangsbit endres.

MCC 152 kan kobles med 3,3 V eller 5 V logikktyper. Inngangspolariteten kan programmeres for normal- (aktiv høy, standard) eller omvendt logikk (aktiv lav).

MCC 172 IEPE Measurement DAQ HAT for Raspberry Pi®
24-biters DAQ HAT for lyd- og vibrasjonsmålinger

MCC 172 målebehandlingskort er en spennings-HAT designet for bruk med Raspberry Pi®. MCC 172 har to kanaler for lyd- og vibrasjonsmålinger fra IEPE -sensorer som akselerometre og mikrofoner. De to 24-bits differensielle analoge inngangskanalene henter samtidig data med hastigheter opp til 51,2 kS/s. Brukere kan slå IEPE-eksitasjonsstrøm på eller av. Hver kanal har en egen A/D-omformer. Begge ADC’ene deler samme klokke og synkroniseres for å starte konverteringer samtidig for synkrone data. Flere MCC 172 HAT kan synkroniseres til en enkelt samplingsklokke. Klokken er programmerbar for samplingshastigheter mellom 51,2 kS/s til 200 S/s.

Triggerinngangen (terminal TRIG) brukes til å forsinke en inngangsskanning til en spesifisert betingelse er oppfylt ved triggerinngangen.


 

MCC DAQ for Raspberry Pi er nå tilgjengelig i Distrelec, den autoriserte distributøren i Norge.

Powered by Labrador CMS