Robot-programmering

Vis roboten hva du vil den skal gjøre, og med ny programvare fra DLR, kopierer den prosedyren.
Vis roboten hva du vil den skal gjøre, og med ny programvare fra DLR, kopierer den prosedyren.

Lærer ved å se hvordan oppgaven skal gjøres

Det israelske oppstartsselskapet Deep Learning Robotics (DLR) har lansert ny robotkontrollprogramvare som de hevder er et gjennombrudd innen robotikk.

Programvaren ble introdusert på CES, og lar brukere lære roboter oppgaver på en mest mulig naturlig og intuitiv måte – ved ganske enkelt å demonstrere oppgaven.

Selskapet sier at deres avanserte maskinlæringsalgoritmer gjør det mulig for roboter å lære ved å observere og etterligne menneskelige handlinger, noe som eliminerer behovet for komplekse instruksjoner. Et brukervennlige grensesnittet og muligheten til å tilpasse seg et bredt spekter av roboter og applikasjoner – fra industriell produksjon til hjemmeautomatisering, skal gjøre det tilgjengelig for alle å lære roboter nye oppgaver.

– Vi er glade for å introdusere denne banebrytende teknologien til verden, sier Aviv Vana, markedsdirektør i DLR. – Vårt mål er å gjøre det enkelt for alle å frigjøre robotenes fulle potensial, uavhengig av teknisk ekspertise. Denne revolusjonerende programvaren vil i stor grad utvide bruken og anvendelsen av roboter i ulike bransjer.

Programvaren er tilgjengelig nå og kompatibel med en rekke robotplattformer.

Nettside: www.dlrob.com

Powered by Labrador CMS