Smarthusløsninger:

Christoffer Borgersen Strand i ELKO AS demonstrerer ELKO sitt nye, nettilkoblede utendørskamera: Toveiskommunikasjon, fleksibilitet med tanke på fokusmuligheter og IP-graden er tre av de mange egenskapene som gjør det egnet til både hjemme- og hyttebruk.

ELKO med utendørskamera

ELKO lanserer nytt utendørskamera – egnet både for hjem og hytter.

Publisert

ELKO kommer med et nytt, nettilkoblet utendørskamera som de fleste skal kunne montere selv. Det kan både filme og ta bilder i full HD og gir deg muligheten til å kommunisere via kameraet.

Smart utendørskamera fra ELKO

– Vårt nye smarte utendørskamera er enkelt å installere og kan settes opp av hvem som helst. Med både digital zoom og vidvinkellinse kan du lett overvåke akkurat områdene du ønsker å fokusere på, med stor fleksibilitet, innleder produktsjef Christoffer Borgersen Strand i ELKO AS.

– Du kan få live-visning fra appen, starte opptak eller ta bilder ved bevegelse. Når det blir registrert bevegelser, kan du også få notifikasjoner på telefonen, forteller han videre.

Kameraet gir deg som nevnt mulighet til å kommunisere med de som blir filmet:

– Jeg anbefaler ikke å kommunisere med små barn via kameraet! De kan bli skremt og bli redd for kameraet, jeg snakker dessverre ut fra erfaring, sa Borgersen Strand halvt spøkefullt da produktet ble presentert for norske grossister i forbindelse med ELKO Juleuka i begynnelsen av desember.

Med tids- og datostempel på både film og bilder kan du nøyaktig holde oversikt over når eventuelle hendelser har blitt oppdaget.

Både for hus og fritidsboliger

Med sin IP56-grad skal kameraet være godt beskyttet mot fuktighet- og vanninntrenging og passer fint i tøffe miljøer. Det tåler svært lave temperaturer, ned til -30°C og opp til + 85°C, hvilket gjør det egnet til bruk både i fjellet og ved sjøen.

Utendørskameraet filmer i full HD på både dag- og nattestid. Nattmodus aktiveres automatisk når det er mørkt.

– For å unngå unødvendige alarmer, kan du begrense området som kameraet skal registrere bevegelse på. Dette kan du enkelt gjøre ved å justere innstillingene i ELKO Smart appen, utdyper Borgersen Strand.

Utendørskameraet til ELKO er enda et nettilkoblet komponent i det omfattende ELKO Smart tilbudet. Derfor kan du koble det til WiFi og bruke ELKO Smart appen for å innstille og anvende det. Men vær obs:

– Da kameraet kommuniserer på WiFi, trenger du ikke ELKO Smart Hub for å benytte det, alt du trenger er internett-tilkobling og ELKO Smart APP.

 

 

 

Powered by Labrador CMS