Elmatica har ansatt tre personer i virksomheten i Polen; Maria Ricart Bou, teknisk sjef, Adam Szostek, landssjef, og Maryam El Bakkali, kundeservice.

Elmatica ansetter i Polen

Økende etterspørsel, nye kunder og en økning i virksomheten innen kunnskapsintensive næringer, har forsterket behovet i virksomheten i Polen. Derfor har Elmatica ansatt en ekstra landssjef, en ny teknisk sjef og en ekstra ressurs i kundeserviceavdelingen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Adam Szostek er ny landssjef, eller country manager i Polen. Maria Ricart Bou har begynt som sjef for teknisk avdeling, og Maryam El Bakkali er en midlertidig ressurs i kundeserviceavdelingen.

– Etterspørsel og økning i nye kunder, har økt behovet for nok en landssjef i Polen, et spennende og raskt voksende marked for oss. Den tekniske avdelingen håndterer tusenvis av EQ-er og stack-ups for våre kunder hvert år. Maria er en viktig støtte for å sikre at avdelingen bruker ressursene sine og administrerer prosjektene sine effektivt. Maryam har støttet kundeserviceavdelingen fra uke én under denne svært uforutsigbare globale situasjonen, og håndtert tusenvis av bestillinger som krever ekstra oppmerksomhet på grunn av korona-situasjonen. Vi er veldig glade for å ha Adam, Maria og Maryam om bord, sier Bech.

Adam Szostek studerte økonomi ved Universitetet i Gdańsk, startet sin karriere i salg av mønsterkort ved Technoservice, og fortsatte deretter til DGTronik som salgsdirektør i omtrent 15 år. Han har erfaring fra, og opplært i produksjonsprosesser rundt mønsterkort og  og sammenstilling av mønsterkort.

Maria Ricart Bou har sluttet seg til Elmatica-teamet og kommer fra fra Tesla Motors Inc. i Oslo, der hun har håndtert prosjektledelse, kundehenvendelser og service-støtte. Bakgrunnen hennes er fra økonomi og prosjektledelse (bachelor i økonomi, PRINCE2 prosjektledelse).

Maryam El Bakkali dekker for fødselspermisjon i kundeservice. Hun er fransk med en mastergrad i ingeniørfag, og har jobbet for det franske miljødepartementet og Envision/Total E&P og Envision/Cegal i Norge.

Powered by Labrador CMS