Tid for FPGA-forum

Etter en lang pause er FPGA-forum tilbake med en haug interessante presentasjoner om elektronikkdesign.

Publisert Sist oppdatert

Nå er det bare å skynde seg med påmeldingen til årets FPGA-forum i Trondheim, 7.-8- september. Her er det masse designtips å hente, enten du driver med FPGA-utvikling eller ikke.

På denne konferansen samles FPGA-designere, prosjektledere, tekniske ledere, forskere, siste års studenter og de største leverandørene på ett sted for 2 dagers praktisk fokus på FPGA. Årets FPGA-forum ble utsatt fra februar til september pga. Covid-19.

Det blir foredrag fra norske bedrifter om utviklingsmetodikk og praktisk erfaring, universitetene presenterer nye og spennende prosjekter, og leverandørene stiller med aktuelle tekniske innlegg med et minimum av markedsføring. På utstillingen vil du kunne vurdere teknologi , verktøy og tjenester fra de ledende aktørene i bransjen.

FPGA-forum byr i tillegg på en ypperlig anledning til å møtes og utveksle erfaring innenfor FPGA-miljøet i Norge – både i pausene og under det sosiale arrangementet på kvelden.

Åpningsforedraget er ved den kjente FPGA-guru Clive "Max" Maxfield, som også har gjestet FPGA-forum tidligere. Og når deltakerne godt og vel har hygget seg gjennom programmet, avsluttes det hele med to ytterst interessante avslutningsforedrag: Historien om en ekstrem dronefabrikant ytterst i en vestlandsfjord; Griff Aviation, og til slutt stiller NORBIT spørsmålet om "Made in Norway" kan bli moderne igjen.

Mer informasjon og påmelding her (ekstern lenke).

Powered by Labrador CMS