Uttesting av med-tek og eHelse

Nå er det muligheter for å møte representanter fra nordiske testfasiliteter på sykehus og partnere for kliniske forsøk innen medtek og ehelse.  

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Uttesting av nytt helse- og medisinsk utstyr har ofte vært en utfordring for bedrifter med nye idéer. Men ting er i endring.

Nå inviterer nettverksorganisasjonen Norway Health Tech til frokostmøte med Nordic Proof 23. oktober i Forskningsparken i Oslo.

Nordic Proof er et nettverk av anerkjente helseinstituasjoner og testavdelinger i hele Norden, administrert av Norway Health Tech. De tilbyr adgang til profesjonelle og effektive testfasiliteter i de nordiske landene, og fungerer som en felles inngangsport til testpartnere.

Ifølge Norway Health Tech er dette ikke noe å kimse av. – Den nordiske økonomien er den 7. største i verden, og er globalt anerkjent for kvalitet og bærekraft. Dette er viktige ressurser også med hensyn til test av dine produkter og løsninger, skriver nettverksorganisasjonen. 

Partnerne i Nordic Proof inkluderer Sunnaas Sykehus, Danderyds Sjukhus (Stockholm), Helsinki University Hospital, Oslo Universitetssykehus, Nordic Medtest, Oulo Health Labs og VihTek Test Center for Health Technologies (København).

Så her er det muligheter for å lære noe, og knytte gode kontakter. Det er også mulig å melde seg på en-til-en-møter for å diskutere spesifikke saker.

Program og registrering her (ekstern lenke).

Powered by Labrador CMS